Netflix verfilmt Death Note: trailer + releasedatum

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van de verfilming van de manga Death Note. De Japanse strip werd tussen 2003 en 2006 geschreven door Tsugumi Ohba en Takeshi Obata.

Light Turner, een briljante, maar snel verveelde middelbare scholier ergert zich aan alle misdaden in de wereld. Zijn leven verandert drastisch als hij een mysterieus notitieboekje vindt, de Death Note. Als iemands naam in dit notitieboekje wordt geschreven, zal die persoon sterven. Hij is in eerste instantie nogal sceptisch, en denkt dat het gewoon een grap is. Maar na wat geëxperimenteer en de dood van twee criminelen moet de student wel geloven dat de Death Note echt is. Na de ontmoeting met de eigenlijke eigenaar van de Death Note, een God des Doods), streeft Light ernaar “de god van de nieuwe wereld” te worden door het kwaad uit de wereld te verbannen met behulp van de Death Note.


In de Death Note-verfilming spelen Nat Wolff als Light Turner, Margaret Qualley als Mia Sutton, Keith Stanfield als “L”, Paul Nakauchi als Watari en Shea Whigham als James Turner. De regie is in handen van Adam Wingard.

De film Death Note zal op 25 augustus op de streamingdienst verschijnen. Kun je niet wachten? De animeserie die ook op Death Note is gebaseerd is ook in zijn geheel op Netflix te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie