Netflix-hit krijgt videogame in Kingdom: The Blood

Kingdom: The Blood
Kingdom: het spel

Game studio Action Square is bezig met het maken van een spel naar aanleiding van de gelijknamige zombie-hit op Netflix, Kingdom. Dit spel met de titel Kingdom: The Blood wordt ontwikkeld voor PC en mobiele apparaten. Wij hebben de trailer met eerste kijk op gameplay voor je. In de gameplaytrailer zie je Lee die op overduidelijke wijze (letterlijk) korte metten maakt met de verschillende zombies. Bloed vloeit rijkelijk, ledematen en hoofden worden van rompen gescheiden. Het zit er allemaal in.

Kingdom: The Blood is dus gebaseerd op de behoorlijk populaire zombie serie op Netflix. Het draait allemaal om een zombie uitbraak in Korea in de middeleeuwen. In het verhaal volg je kroonprins Lee Chang. Hij is op onderzoek naar zijn vader, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Tijdens dat onderzoek raakt hij verzeild in een zombie invasie.

In de game reis je langs historische locaties, terwijl je jouw zwaard vakkundig in de hordes zombies plaatst. Voor de motion capture van de gevechten heeft Action Square een professionele Koreaanse zwaardkunstenaar in de armen genomen. Ook hebben ze goed gekeken naar de klederdracht in die tijd om alles zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. Dat belooft wat! Naast een verhaal wat je alleen kan spelen is er ook een conquest mode, zijn er meerdere bazen te verslaan en kan je elkaar ook in PVP te lijf gaan.

KINGDOM: The Blood - Official Gameplay Trailer / Action RPG, TPP

De serie en de special zijn nu te kijken op Netflix. Er is nog geen releasedatum bekend van het spel. Maar zoals gewoonlijk hou ik het voor je in de gaten. Ben jij fan van de Netflix-serie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie