Exclusief op Netflix: Een kijkje achter de schermen bij Resident Evil!

netflix-resident-evil-zombies

Altijd al eens willen weten hoe het achter de schermen bij Resident Evil eraan toegaat? Dan hebben we goed nieuws voor je! Netflix heeft namelijk een promoclip uitgebracht. Het aanstaande actie-horror-drama serie laat ons veel nieuwe beelden achter de schermen zien.

De video zal commentaar bevatten van zowel de cast als de uitvoerende producenten en terwijl ze praten over de personages, de rijke verhaallijn en de angstaanjagende wezens die in de serie te zien zullen zijn. Ze plagen ook Easter Eggs die een eerbetoon zijn aan het bronmateriaal van de videogame.

Releasedatum

Vanaf vandaag, 14 juli 2022, zal de apocalyptische serie te zien zijn op Netflix. Het eerste seizoen zal bestaan uit 8 afleveringen van ongeveer een uur per aflevering.

Het verhaal van New Raccoon City

In de nieuwe serie van Netflix verhuizen de zussen Jade en Billie Wesker naar New Raccoon City, een gefabriceerde, zakelijke stad. Tijdens hun verblijf in hun nieuwe huis ontdekken ze langzaam duistere geheimen over de stad, Umbrella Corporation, en de beruchte vader van de meisjes, Albert Wesker.

Het verhaal wordt opgesplitst in twee tijdsperioden. De eerste vindt plaats in 2022 bij het begin van de uitbraak in New Raccoon City en de tweede vindt plaatst in 2036 en ziet minder dan 15 miljoen mensen op aarde maar meer dan 6 miljard monsters, mensen en dieren die besmet zijn met het T-virus. Jade worstelt om te overleven in deze nieuwe wereld, terwijl de geheimen uit haar verleden – over haar zus, haar vader en zichzelf – haar blijven achtervolgen.

Evolving Resident Evil

Bekijk hieronder de nieuwe Resident Evil featurette:

Evolving Resident Evil | Netflix

Als je nog meer wilt lezen over de nieuwe Resident Evil serie, klik dan hier!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Exclusief op Netflix: Een kijkje achter de schermen bij Resident Evil!”

  1. wat een slechte serie, alles rammelt en dan ook nog met een gammele cast. Het heeft er alle schijn van dat Netflix de kwaliteitsbewakers de laan heeft uitgestuurd. Dus aan mij was een kijkje achter de schermen zeker een overbodige zaak!

    Beantwoorden

Plaats een reactie