Netflix maakt docu over bekendste spooklocaties

The Amityville Horror, The Entity, The Conjuring en Winchester zijn allemaal films waarin de locaties echt bestaan. En zo zijn er nog meer horrorfilms die een locatie hebben die echt bestaan of bestonden.

 

Amityville

Ik ben zelf gek op films die met het paranormale te maken heeft en specifiek met geesten. Voor alle fans die daar net zo gek op zijn als mij, komt Netflix met een heerlijke docuserie over de bekendste spooklocaties in Amerika. .

Winchester Mansion

Deze docuserie is gemaakt door het bedrijf van Ron Howard en Brian Grazer; Imagine Entertainment. Joe Berlinger (conversations with a killer: The Ted Bundy tapes, Extremely Wicked, Shockingly evil and vile) zal de docuserie regisseren.  Er word nog niet veel prijsgegeven wat de docuserie laat zien, maar deze grote namen, maken deze docuserie erg interessant.

Gravensteen

Ook in Nederland zijn er locaties die als spooklocaties worden aangeduid. Deze locaties worden dan ook regelmatig door paranormale onderzoekers bezocht.  Bijvoorbeeld gevangenis Gravesteen in Zeeland. En in de Horrify-serie Zwarte Schapen, zien we spokenjagers op jacht in kasteel Doornenburg.

Netflix’ docuserie over de bekendste Amerikaanse spooklocatiesen heeft nog geen titel en ook is het nog onbekend wanneer de docuserie op Netflix te zien zal zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “Netflix maakt docu over bekendste spooklocaties”

 1. Ik zou het super gaaf vinden en gaat zeker alles kijken ,ben ook grote fan van Ghost Adventuers en kijk alles zelfs alle herhalingen!

  Beantwoorden
 2. Heel erg in geïnteresseerd. Het paranormale trekt me al sinds zoveel jaren dat ik het niet eens meer weet wanneer het begon. Ik weet niet of ik mezelf nu ook echt in een als haunted aangemerkte plek zou begeven, want je weet het tenslotte maar nooit. Ik ben daarentegen ook wel weer sceptisch genoeg om niet zomaar alles eng te vinden.

  Beantwoorden
 3. Er is echt meer tussen hemel en aarde 100 procent,
  Als ik mij bewakingscamera aan zet dan in het donker schakel die over op night vision infrared stand, ik vraag is hier iemand dan vliegt orb langs voor de camera, geen stof dat ziet er anders uit en beweegt anders, en lees de boek maar es in bibliotheek vierde dimensie van Hans Peter Roel (www.bol.com) staat ook erin over gidsen die levenslang jou begeleiden en als je laatste adem uitblaast begeleid de gids jou dan je ook weer naar nieuw leven

  Beantwoorden
  • Ik vind het echt te gek dat er een docu van komt op Netflix.
   Ik heb persoonlijk al het nodige mee gemaakt op het paranormale vlak.
   Ik ben er zelf ook heel erg gevoelig voor, ik zie en voel ook het één en ander, soms is er ook een entiteit aanwezig die contact wil maken.
   Ik ben ook meermaals aangeraakt en zonder enige reden zie ik bij mij eigen blauwe plekken ontstaan en ik ben al wel eens bekrast.
   Vorig jaar hebben wij bij ons in huis een onderzoek laten doen.
   Ik wist dat er entiteiten aanwezig zijn waarvan ik 3 entiteiten zeker wist, maar er zijn hier in huis 2 of 3 entiteiten die zich niet kenbaar willen en of kunnen maken, ik ben inmiddels al zover dat ik weet dat 1 van die entiteiten engelse sprekend is maar weet verder nog helemaal niets.
   Wij hebben 2 honden, onze oudste hond reageert er niet zo snel meer op maar onze andere hond, hij is nog jong en hij is ook heel erg gevoelig waardoor hij daar ook op reageert.
   Wij hebben helaas voor een aantal jaar geleden ook temaken gehad van een duistere entiteit, door dat ik daar heel gevoelig voor ben durfde ik in de avond en nachten niet alleen te zijn.

   Beantwoorden

Plaats een reactie