The Order & V-Wars: Netflix wil weerwolven, vampiers en tovenaars

Eerder kondigde Netflix al de vampier-dramaserie V-Wars aan, gebaseerd op het boek van bestsellerauteur Jonathan Maberry. Hierin zal Vampire Diaries-ster Ian Somerhalder de hoofdrol spelen, echter speelt de acteur dit keer geen vampier. Maar er is meer nieuws voor de fans van het bovennatuurlijke! Netflix heeft laten weten dat er ook een serie over weerwolven en tovenaars op komst is: The Order

 

In The Order volgen we het verhaal van eerstejaars student Jack Morton. Hij sluit zich aan bij het legendarisch geheim genootschap, The Order. Hierdoor wordt hij in een wereld vol met magie, monsters en intriges getrokken. Jack ontdekt een aantal duistere familiegeheimen en een ondergrondse strijd tussen weerwolven en duistere magie! Hij komt terecht in een aantal levensgevaarlijke machtsspelletjes.

In The Order zullen onder meer de acteurs Sam Tramell (True Blood), Sarah Grey (Legends of Tomorrow), Matt Frewer (Altered Carbon), Jake Manely (Heroes Reborn) en Max Martini (Fifty Shades Of Grey)verschijnen. Dennis Heaton en Shelley Eriksen zijn de makers van de serie en zullen optreden als schrijvers en uitvoerende producers.

Netflix hoopt met de serie The Order zich nog beter te richten op een jong volwassenen publiek. Wie weet wordt het net zo’n succes al 13 Reasons Why en Stranger Things.

Netflix heeft 10 afleveringen besteld voor het eerste seizoen van The Order! Nomadic Pictures, onder andere bekend van Van Helsing en Ghost Wars op Syfy, zal de productie van de The Order op zich gaan nemen. Wanneer de serie precies op Netflix te zien zal zijn is helaas nog niet bekend.

Ga jij naar The Order kijken als de serie op Netflix komt?

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie