Netflix Original ‘Chambers’ te zien vanaf 26 april

Netflix kondigt een nieuwe horrorserie aan: Chambers is te zien vanaf 26 april. Er is helaas nog geen trailer gelanceerd, maar het schijnt dé horrorserie van het jaar te zijn. Zoals je gewend bent van Netflix zijn alle tien de afleveringen van een uur per stuk in één keer te zien vanaf de 26e.

Netflix omschrijft de serie op hun website met de volgende woorden Onheilspellend, IJzingwekkende series en films. Uma Thurman (Kill Bill-films en Pulp Fiction) en Tony Goldwyn ( Ghost en Scandal) zijn de bekende hoofdrollen in deze  bovennatuurlijke serie.  De serie is geschreven door Leah Rachel, die zo het lijkt nog geen andere horrorseries op haar naam heeft staan. De serie is geproduceerd door de vrij onbekende Andrew Nunnelly en niemand minder dan Karen Moore (Hannibal, Breaking Bad en House of Cards).

Wil je na deze serie nog een donorhart?

De nieuwe serie draait om Nancy Lefevre, die wordt gespeeld door Uma Thurman. Haar dochter Becky is al jong overleden en dus krijgt een ander meisje, Sasha (gespeeld door Sivan Alyra Rose), het donorhart van Becky.  En dan wordt alles een beetje freaky. Het donorhart gaat in dat nieuwe lichaam van Sasha namelijk langzaam haar eigen gang. Sommige van Sasha haar ‘nieuwe’ karaktertrekken zijn meer dan eng. Sasha zoekt daarom contact met Nancy. Langzaam maar zeker ontdekt Nancy dat haar dochter misschien toch wat minder dood is dan ze aanvankelijk denkt.

Wij kunnen niet wachten op de trailer, jullie? Wel hebben we een reeks afbeeldingen van Netflix:
Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Netflix Original ‘Chambers’ te zien vanaf 26 april”

Plaats een reactie