Netflix werkt aan romcom The Hills Have Eyes For You

Schrijver David Stieve en regisseur Eli Craig werken aan de romantische horrorkomedie The Hills Have Eyes For You, Netflix zal de titel gaan streamen.

The Hills Have Eyes is een horrorfilm uit 1977 waarin regisseur Wes Craven een kannibalistische familie in de woestijn centraal zet. In 2006 regisseerde Alexandre Aja nog een remake. Hoe dit tot inspiratie kan leiden voor een romcom is mij nog niet duidelijk. Maar de film van regisseur Eli Craig, Tucker & Dale vs Evil en Little Evil, zijn beiden zeer geslaagd.

Toch even genieten met de trailer van Wes Craven’s tweede film:

The Hills Have Eyes Original Trailer (Wes Craven, 1977)
Op doorreis naar Californië strandt de familie Carter met pech in de woestijn. De plek waar hun camper stil komt te staan, blijkt het jachtterrein van een krankzinnige familie kannibalen. Vader Carter wordt gekruisigd en levend verbrand, zijn dochter wordt verkracht en haar baby meegenomen door de kannibalen om verwerkt te worden in de stoofpot! Voor de overlevende familieleden begint hier een slopende overlevingsstrijd. Overgeleverd aan hun meest primitieve instincten openen ze de jacht op de kannibalen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie