Netflix verfilmt ‘There’s Someone Inside Your House’

James Wan, Netflix en Stranger Things producent Shawn Levy gaan samenwerken aan een nieuwe slasher getiteld There’s Someone Inside Your House. De film is gebaseerd op de gelijknamige bloederige Young Adult bestseller van Stephanie Perkins.

There’s Someone Inside Your House vertelt het verhaal van een jonge dame uit Hawaï die door haar ouders naar haar grootmoeder in Nebraska wordt gestuurd. Als ze net een nieuwe vriendenkring begint op te bouwen, verliest ze deze weer in een serie gruwelijke moorden…

Er wordt gefluisterd dat de serie in dezelfde stijl zal zijn als Stranger Things. Het scenario wordt geschreven door Henry Gayden, die recentelijk ook het sciencefictionverhaal schreef voor de film Shazam! Over de cast, regisseur en wanneer de productie gaat beginnen is nog niks bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
5 jaren geleden

Toch eigenlijk wel benieuwd naar. Young Adult is meestal niet positief, maar Young Adult-Slasher kan heerlijke pulp opleveren 🙂

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x