Netflix waarschuwt met The Rain: ‘Stay Dry, Stay Alive’

Netflix heeft de eerste Deense Original Series aangekondigd: ‘The Rain’.

The Rain Teaser - NL

De wereld zoals we die kennen, bestaat niet meer. Zes jaar geleden roeide een agressief virus dat zich verspreidde via de regen bijna de complete Scandinavische bevolking uit. Een broer en zus weten te overleven in een bunker en ontdekken dat de beschaafde wereld verwoest is. Ze sluiten zich aan bij een groep jonge overlevers en trekken gezamenlijk door het verlaten Scandinavië, op zoek naar een teken van leven.

Los van alle maatschappelijke regels en hun verleden, voelen ze zich nu vrij om te zijn wie ze willen zijn. Maar tijdens hun strijd om te overleven worden ze – zelfs in een post-apocalyptische wereld – geconfronteerd met liefde, jaloezie en de uitdagingen van volwassen worden. Problemen waarvan ze dachten dat deze zouden verdwijnen, samen met de wereld zoals ze die kenden van voor The Rain.

Wie wil jij zijn als de regen komt?

De Deense Netflix-serie The Rain komt uit de handen van Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Follow the Money), Esben Toft Jacobsen (The Great Bear, Beyond Beyond) en Christian Potalivo (Dicte, The New Tenants, Long Story Short). Naar verwachting is de serie in het voorjaar te kijken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie