Neve Campbell keert terug in Scream 5!

Het heeft even geduurd, maar het nieuws is eindelijk gearriveerd dat Neve Campbell terugkeert als Sidney Prescott in Scream 5. Eerder deze zomer werden de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen al op De Nachtvlinders op een rijtje gezet, maar op deze aankondiging zaten we natuurlijk allemaal te wachten.

David Arquette en Courtney Cox hadden al eerder aangegeven dat zij te zien zouden zijn in de nieuwe Scream film (als Dewey Riley en Gale Weathers) en nu kan Campbell aan dat rijtje toegevoegd worden. De cast wordt overigens ook nog aangevuld met nieuwe gezichten, zoals Jack Quad (bekend van The Boys), Melissa Barrera (In the Heights) en Jenna Ortega (You).

Campbell zelf spreekt vol lof over de twee regisseurs van Scream 5 (Matt Bettinelli-Olpin and Tyler Gillett, die samen de groep Radio Silence vormen, bekend van o.a. Ready or Not en V/H/S): “After spending time speaking with Radio Silence, they have shown such love, respect and admiration for Wes Craven and all that he’s created in the Scream franchise. I am beyond excited to step back into the role of Sidney Prescott and return to Woodsboro.” 

Helaas zal het nog wel even duren voordat we van Scream 5 mogen gaan genieten. De planning is dat de film op 14 januari 2022 in de bioscopen wereldwijd zal verschijnen. het is in ieder geval iets om naar uit te kijken!

Heb jij zin in Scream 5? En ben je blij dat Neve Campbell terugkeert in het vijfde deel van de filmreeks? Laat het ons weten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Neve Campbell keert terug in Scream 5!”

  1. Ik ben een hele grote fan van de scream reeks ken alle film van voor naar vanachter. Ben zeer blij dat Neve Campbell terug de Hoofdrol op haar zal nemen. Benieuwd wie deze keer de moordenaar is kijker al naar uit.

    Beantwoorden

Plaats een reactie