Nieuwe beelden van The Evil Within survival horrorgame

De maker van Resident Evi, Shinji Mikami, werkt samen met gamestudio Bethesda aan een nieuwe ‘klassieke’ survival horrorgame: ‘The Evil Within’, welke ergens dit jaar op Playstation 3/4, Xbox 360/One en PC zal moeten uitkomen. Eerder toonden we al een teaser en screenshots, inmiddels zijn er meer beelden beschikbaar:

The Evil Within - TGS Trailer

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners worden ingeschakeld om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Na getuige te zijn van een mysterieuze kracht die zijn collega’s afslacht, wordt Sebastian bewusteloos geslagen. Wanneer hij zijn ogen opend, is zijn wereld op de kop gezet. Afschuwelijke wezen dwalen tussen de lijken in een wereld vol onvoorstelbare terreur en het is vechten om te overleven, Sebastian begint aan een angstaanjagende reis naar wie of wat er achter dit onvoorstelbaar kwaad zit.

The Evil Within - Extended Gameplay Video

Naast deze video’s heeft uitgever Bethesda een lading aan screenshots vrijgegeven welke duidelijke de duistere sferen van The Evil Within tonen:

Een releasedatum is voor The Evil Within nog niet vastgesteld.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Nieuwe beelden van The Evil Within survival horrorgame”

  1. Nice! Mooi dat het ook nog voor de Xbox 360 verschijnt 😀

    p.s.: Frank, zoeken jullie nou nog een horrorgameredacteur? Ik heb het formulier al een paar keer ingevuld, maar krijg geen reactie

    Beantwoorden

Plaats een reactie