Nieuwe clip van ‘Halloween Kills’

Het had zo mooi kunnen zijn… Halloween Kills zou aanvankelijk op 16 oktober 2020 in de bioscopen verschijnen en op Halloween zou iedereen van de nieuwe Michael Myers-films kunnen genieten. Dat feest ging helaas niet door en de film staat momenteel gepland voor 15 oktober 2021. Toch heeft Universal Pictures ons niet vergeten tijdens Halloween en hebben ze een korte clip van de film uitgebracht. Kijk hem hieronder!

Halloween Kills - Next Halloween (In Theaters October 15, 2021) (HD)

Het is niet dat we door deze clip per se veel wijzer worden betreft het verhaal van Halloween Kills, maar we zien wel Jamie Lee Curtis als Laurie Strode én de iconische Michael Myers die, hoe het ernaar uitziet, weer heel wat herrie gaat schoppen. We weten daarnaast dat Judy Freer en Andi Matichak zullen terugkeren, die Karen en Allyson Nelson spelen, (respectievelijk) de dochter en kleindochter van Laurie Strode.

Blijkbaar zal Halloween Kills een direct vervolg zijn op Halloween (2018). In die film hadden Laurie en haar familie Michael gelokt naar de kelder van haar huis en deze in de fik gestoken. Je zou toch denken dat Laurie inmiddels wel beter moet weten dat je écht van goeden huize moet komen om Michael daadwerkelijk te vermoorden. (Al helpt soms de film wel een beetje mee… [spoiler!] zo eindigt Halloween H20: 20 Years Later (1998) met een letterlijke onthoofding van de gemaskerde moordenaar. En begint Halloween Resurrection (2002) met de aankondiging dat Michael blijkbaar kleren had geruild met een verpleger en dat deze verpleger onthoofd was in de voorgaande film in plaats van Michael. Dat is natuurlijk ook een oplossing…)

Wat vind jij van de clip? Ga jij volgende Halloween naar Halloween Kills?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Nieuwe clip van ‘Halloween Kills’”

  1. Normaal ben ik niet zo van de remakes en reboots, maar Halloween uit 2018 was wat mij betreft een positieve uitzondering. Ik heb genoten van die film.
    En volgens mij is direct na het financieel slagen van deze film bekend gemaakt dat er twee vervolgen zouden komen, namelijk Halloween Kills en Halloween Ends.
    Ik baal als een stekker dat deze film nu niet in de bioscoop komt. Covid maakt meer kapot dan je lief is… En eigenlijk hoop ik niet een jaar te hoeven wachten om deze te zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie