Nieuwe clue voor tiende seizoen American Horror Story

De opnames van het nieuwe seizoen van American Horror Story zou aanvankelijk begin 2020 gestart zijn, maar vanwege Covid-19 ging dat helaas niet uit. In oktober zal de productie eindelijk weer hervat worden. Enkele maanden geleden verscheen op De Nachtvlinders al de eerste clue van Ryan Murphy, de maker van de televisieserie. Er was een foto van een strand te zien. Zeemeerminnen, monsters, haaien: allemaal mogelijke onderwerpen waar op basis van die foto aan gedacht kon worden. Nu verscheen er een nieuwe clue van American Horror Story seizoen 10.

https://www.instagram.com/p/CEcl60Mp5y3/?utm_source=ig_web_copy_link

Deze tanden zouden misschien wel eens de hypothese dat we te maken gaan krijgen met haaien of met zeemonsters kunnen versterken. Je zou zelfs kunnen stellen dat de tanden wel erg veel op de tanden van Pennywise uit IT lijken. Een clown heeft echter al een prominente rol gehad in een eerder seizoen van American Horror Story (seizoen 4: Freak Show). Plus, Twisty the Clown, had niet dit soort tanden… Overigens, het is wel echt een uitstekende fotokwaliteit… Ik hoop niet dat het een voorteken is van de kwaliteit van het seizoen.

In het tiende seizoen spelen bekende gezichten Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billy Lourd, Finn Wittrock en Lily Rabe, die ook al in eerdere seizoenen te zien waren. Als je overigens bang was dat na het tiende seizoen de serie afloopt: geen zorgen! Ze gaan nog door tot minimaal seizoen 13.

Wanneer het nieuwe seizoen van American Horror Story verschijnt, is nog niet bekend. Een ander project van Murphy, Ratched, zal deze maand wel op Netflix verschijnen.

Wat denk jij wat deze clue betekent? En wat is jouw favoriete seizoen van American Horror Story?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie