Nieuwe Dark Pictures game ‘The Devil in Me’ heeft Oscarnominee Jessie Buckley in de hoofdrol

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me - Announcement Trailer

Bij de Nachtvlinders zijn wij zeker niet vies van Supermassive Games’ succesvolle Dark Pictures Anthology spellen. We vinden ze zelfs steeds beter worden. Het is daarom ook niet gek dat we heel erg uitkijken naar het volgende deel The Devil in Me.

Er was echter tot voor kort nog niet heel veel bekend over het spel. Daar komt nu dus verandering in. Een van de coolste features van de games zijn de bekende acteurs en actrices die hun stemmen en gelijkenissen verlenen. Onlangs werd er bekend gemaakt dat niemand minder dan Jessie Buckley (o.a. Taboo, 2017; Chernobyl, 2019 en Fargo, 2020) de hoofdrol, Kate Wilder, zal vertolken. Buckley werd dankzij haar acteerwerk in The Lost Daughter (2021) genomineerd voor een Oscar voor ‘Best Supporting Actress’. Een puike prestatie voor een supertalent met nog een lange carrière voor zich, en een mooie toevoeging aan het Dark Pictures universum.

In The Devil in Me volgen we een documentaire crew die een mysterieuze uitnodiging krijgen om een replica van H.H. Holmes’ ‘Murder Castle’ te bezoeken. Goh, ik vraag me af wat hier mis aan kan gaan… De beruchte daden van seriemoordenaar H.H. Holmes werden al eens eerder in horrormedia geadapteerd. We lezen het hele verhaal over H.H. Holmes in het boek American Gothic van Robert Bloch en in het vijfde seizoen van American Horror Story zien we een hotel wat veel trekjes wegheeft van het beruchte moordkasteel.

Het is vooralsnog niet bekend wanneer The Devil in Me uit gaat komen behalve dat dit ergens in 2022 plaats zal vinden. Zin in? Wij ook.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie