Nieuwe DLC voor Zombie Apocalypse: Never Die Alone

Uitgever Konami komt op 14 december met nieuwe downloadable content voor de game Zombie Apocalypse: Never Die Alone, het vervolg van de in 2009 uitgekomen game Zombie Apocalypse. De game is een top-down zombieshooter, waarbij je gebruik maakt van allerlei soorten wapens. Dit kan variëren van geweren tot met C4 volgestopte teddyberen. Het uiteindelijke doel is om te ontsnappen van het eiland waar de zombie-opstand is uitgebroken.

De DLC gaat “Pure Pwnage Pack” heten en voegt een nieuwe level, nieuwe wapens en nieuwe speelbare personages toe. Het nieuwe level is een ondergrondse militaire basis, waar spelers de zombies kunnen gaan afslachten met experimentele wapens. De nieuwe speelbare personages zijn de karakters uit deel 1 en Doug en Jeremy, hoofdpersonen uit de Canadese web-serie die ook al Zombie Apocalypse heet.

De DLC is nu al beschikbaar voor de Xbox 360 en is verkrijgbaar in de Xbox Live Arcade voor 400 Microsoft points. Op 14 december komt de DLC ook nog uit voor de PS3-versie, daar zal het te downloaden zijn op het PlayStation Network voor 4.99 euro.

Interessant artikel?

Plaats een reactie