Gruwelijke en bloederige beelden in nieuwe trailer Hannibal

Zender NBC heeft een nieuwe, extended trailer vrijgegeven voor haar nieuwste reeks Hannibal, die een aantal gruwelijke en bloederige beelden bevat.

Hannibal S1 posterHannibal draait rond speciaal FBI-agent Will Graham. Graham heeft de buitengewone gave om zich perfect te kunnen inleven in het brein van een seriemoordenaar. Hij ziet wat zij zouden zien, hij voelt wat zij voelen, hij denkt zoals zij zouden denken. Maar zijn talent is zowel een gift als een vloek.

Graham wordt door Special FBI-agent Jack Crawford ingehuurd wanneer er jacht wordt gemaakt op een bijzonder gewelddadige en kannibalistische seriemoordenaar. Will Graham moet daarbij samenwerken met de zeer gewaardeerde psychiater Dr. Hannibal Lecter.

Terwijl beide heren samen achter de seriemoordenaar zitten, wordt Graham bij elke stap weer uitgedaagd en getest door Hannibal Lecter. Hannibal speelt een spelletje met Graham, zonder dat deze het door heeft. Zoals alleen Hannibel Lecter dit kan, knoeit hij met Graham’s geest waardoor Will op den duur alles in vraag stelt. Wat hij weet over anderen, maar vooral wat hij weet over zichzelf.

Hannibal is een reeks van Pushing Diasies-bedenker Bryan Fuller. De hoofdrollen in de reeks worden vertolkt door Hugh Dancy als Will Graham, Mads Mikkelsen als Hannibal Lecter en Laurence Fishburne als Jack Crawford. Ook Gillian Anderson zal in het eerste seizoen enkele afleveringen te zien zijn als psychiater Dr. Bedelia du Maurier.

Hannibal gaat voor een eerste, 13-delig seizoen in Amerika van start op 4 april en mogen we hopelijk ook weldra verwachten op onze schermen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Gruwelijke en bloederige beelden in nieuwe trailer Hannibal”

  1. Vind de serie tot nu toe persoonlijk een tegenvaller ik heb nu de 1e 5 afleveringen gezien en er mag wel wat meer vaart in de serie.

    Beantwoorden

Plaats een reactie