Een nieuwe ‘Final Destination’ komt naar HBO Max

Final Destination, welke kills er worden deze keer getoond?

Het is al elf jaar geleden sinds de laatste Final Destination-film is uitgebracht. In deze filmserie gaat het altijd om de afschuwelijke, maar originele manieren waarmee ze personages om het leven wisten te brengen. Het kon niet gek of gruwelijk zijn, herinneren jij je het zonnebankincident en het afschuwelijk ongeluk op de achtbaan?

De formule van de Final Destination is altijd redelijk simpel: de films beginnen met dat de hoofdpersonages weten weg te komen van een ramp, maar vervolgens komen ze alsnog allemaal om het leven want aan de dood is immers nooit lang te ontsnappen.

De reeks bestaande uit vijf films is om deze reden iconisch geworden bij veel horrorfans en blijven dan ook leuk om nogmaals te kijken. In de laatste delen was de originaliteit wel een beetje op. Misschien is het om deze reden juist goed om de filmserie terug te brengen onder een nieuwe visie.

De Amerikaanse streamingdienst HBO Max werkt aan een nieuw deel. Dit onder leiding van producent Jon Watts, qua spektakel heeft hij genoeg als de regisseur van de nieuwste Spider-Man trilogie. Hij gaat voor dit project samenwerken met zijn vrouw, Dianne Mcgunigle. Het verhaal van de film wordt geschreven door Lori Evans Taylor en Guy Busick (Scream 2022, Ready or Not).

Met dit team zou het nog wel eens kunnen leiden tot een goede terugkeer van Final Destination en misschien met kills die ons nog jaren bij gaan staan.

Wat is jouw favoriete ongeluk uit de Final Destination-reeks?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie