Nieuwe gezichten in de tweede helft van The Walking Dead seizoen 5

Iedereen die van een portie goede horror houdt, wacht natuurlijk met smart op het aanbreken van 9 februari 2015. Dit is namelijk de datum dat de tweede helft van ‘The Walking Dead ‘seizoen 5 uitgezonden zal worden.

thewalkingdeadseason5bmarquandRecent werd bekend dat AMC een nieuwe karakter aan de serie zal gaan toevoegen in de naam van de nog relatief onbekende acteur Ross Marquand (‘Mad Men’, ‘Down and Dangerous’). De bedoeling is dat Marquand deel gaat uitmaken van de reguliere cast van de horrorserie.

Natuurlijk zijn de details van Marquands rol nog in nevelen gehuld, maar hier en daar wordt al een tipje van de sluier gelicht. Zo zouden er tekenen zijn dat de personage ‘Aaron’ geïntroduceerd gaat worden in de serie. De liefhebbers van de comics zullen Aaron kennen als een prominente homoseksuele karakter, die bewoner is van de ‘Alexandria Safe Zone’. Deze verblijfplek is één van de langstlopende locaties in de comicseries. Aaron is binnen de comics een zogenoemde recruiter, die intensief samenwerkt met zijn partner en vriend Eric. Rick’s groep krijgt met hen te maken op hun tocht naar Washington.

thewalkingdeadalexandriaNaast Marquands zal ook actrice Alexandra Breckenridge (‘American Horror Story’, ‘Family Guy’, ‘She’s the Man’) een rol gaan spelen in de tweede helft van seizoen 5. Breckenridge zou een karakter gaan spelen, die niet in de comics voorkomt, genaamd Samantha. Maar dit laatste is nog niet bevestigd.

Na de tragische dood van Beth (Emily Kinney) en eerder het verlies van Bob (Lawrence Gilliard) en Gareth (Andrew J. West), is het goed te lezen dat er interessante nieuwe karakters op komst zijn. Dit laat ons met nog meer spanning wachten op de nieuwe afleveringen van de horror/dramaserie ‘The Walking Dead’, die in Nederland vanaf 9 februari 2015 uitgezonden worden door Fox.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nieuwe gezichten in de tweede helft van The Walking Dead seizoen 5”

Plaats een reactie