Nieuwe gezichten in de tweede helft van The Walking Dead seizoen 5

Iedereen die van een portie goede horror houdt, wacht natuurlijk met smart op het aanbreken van 9 februari 2015. Dit is namelijk de datum dat de tweede helft van ‘The Walking Dead ‘seizoen 5 uitgezonden zal worden.

thewalkingdeadseason5bmarquandRecent werd bekend dat AMC een nieuwe karakter aan de serie zal gaan toevoegen in de naam van de nog relatief onbekende acteur Ross Marquand (‘Mad Men’, ‘Down and Dangerous’). De bedoeling is dat Marquand deel gaat uitmaken van de reguliere cast van de horrorserie.

Natuurlijk zijn de details van Marquands rol nog in nevelen gehuld, maar hier en daar wordt al een tipje van de sluier gelicht. Zo zouden er tekenen zijn dat de personage ‘Aaron’ geïntroduceerd gaat worden in de serie. De liefhebbers van de comics zullen Aaron kennen als een prominente homoseksuele karakter, die bewoner is van de ‘Alexandria Safe Zone’. Deze verblijfplek is één van de langstlopende locaties in de comicseries. Aaron is binnen de comics een zogenoemde recruiter, die intensief samenwerkt met zijn partner en vriend Eric. Rick’s groep krijgt met hen te maken op hun tocht naar Washington.

thewalkingdeadalexandriaNaast Marquands zal ook actrice Alexandra Breckenridge (‘American Horror Story’, ‘Family Guy’, ‘She’s the Man’) een rol gaan spelen in de tweede helft van seizoen 5. Breckenridge zou een karakter gaan spelen, die niet in de comics voorkomt, genaamd Samantha. Maar dit laatste is nog niet bevestigd.

Na de tragische dood van Beth (Emily Kinney) en eerder het verlies van Bob (Lawrence Gilliard) en Gareth (Andrew J. West), is het goed te lezen dat er interessante nieuwe karakters op komst zijn. Dit laat ons met nog meer spanning wachten op de nieuwe afleveringen van de horror/dramaserie ‘The Walking Dead’, die in Nederland vanaf 9 februari 2015 uitgezonden worden door Fox.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
8 jaren geleden

Lekker spoilen in laatste alinea :p

Frank Mulder
8 jaren geleden
Antwoord aan  Tommy

Oops,
Hoewel het stuk gaat over het tweede deel van het seizoen, dan kun je verwachten dat er iets over de eerste helft instaat. 😉

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x