Nieuwe stills + IFFR kaartverkoop Frankenstein’s Army

frankensteins_army_still4

“Nazizombiehorror waarin bloed en ledematen lustig in het rond vliegen. Geïnspireerd door het dagboek van de illustere Dr. Victor Frankenstein werkt een groepje nazi’s aan een leger supersoldaten, samengesteld uit de stoffelijke overschotten van hun gevallen kameraden.”

Frankenstein’s Army van de Nederlandse regisseur Richard Raaphorst beleeft zaterdag 26 januari om 18:30u haar wereldpremière in Pathé 4 op het International Film Festival Rotterdam. De kaartverkoop is vandaag om 20:00u gestart en te vinden via hier. De film wordt ook vertoond op 28 januari om 22:15, 1 februari om 21:30 en 2 februari om 22:30.

Richard Raaphorst stuurde in 1996 af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam met de korte film Zombi 1 en vorig jaar werd zijn korte film The Rocketeer vertoond op dit festival in Rotterdam. Dit jaar maakt hij zijn speelfilmdebuut met de nazizombiefilm Frankenstein’s Army.

franksteins-army-still3

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x