Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Veel nieuwe teasers ‘Fear the Walking Dead’

Fear-Walking-Dead-Comic-Con-key-art
The Walking Dead van tv-zender AMC is een succes dat het in augustus een klein broertje krijgt. Deze spinoff krijgt de naam ‘Fear the Walking Dead’ en zal bestaan uit 6 afleveringen van een uur. Hierin volgen we Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis), Nick (Frank Dillane), Alicia (Alycia Debnam-Carey), Liza (Elizabeth Rodriguez) en Ofelia (Mercedes Mason) tijdens de eerste dagen van de wereldwijde zombie-uitbraak, de tijd die we niet kennen uit The Walking Dead, omdat Rick Grimes in die tijd in coma lag.
The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman werkt ook mee aan het verhaal van deze spinoff-serie, net als The Walking Dead-producers Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert. David Erickson neemt de rol van showrunner op zich.

In aanloop naar de San Diego Comic-Con zet AMC in op het genereren van aandacht voor de spin-off ‘Fear the Walking Dead’.
https://www.youtube.com/watch?v=KRG-d_80VSY
https://www.youtube.com/watch?v=t6A6EPMi1zQ
https://www.youtube.com/watch?v=x2FXoBNQdw4
https://www.youtube.com/watch?v=LTRec6N6hjc

Kijk jij uit naar de ‘Fear the Walking Dead’ serie?

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Veel nieuwe teasers ‘Fear the Walking Dead’”

Plaats een reactie