Hier is de nieuwe trailer Candyman (2021), 26 augustus in de bioscoop!

filmposter

Ja hoor! Heb je hem al gezien? De superstrakke en angstaanjagende nieuwe trailer van Candyman (2021) staat online. De psychologische horrorfilm van Nia DaCosta en Jordan Peele zou eigenlijk eind vorig jaar uitkomen, maar is toen uitgesteld vanwege de Coronacrisis. De nieuwe releasedatum is nu augustus van dit jaar. Om ons weer warm te maken, heeft Universal ons een nieuwe trailer gegeven.

De film speelt zich af in Chicago. Cabrini Green, om precies te zijn. De bewoners in deze achterstandswijk praten al tientallen jaren over een lokaal spookverhaal met in de hoofdrol een man met een haak als hand. Achterstandswijken worden nogal eens opgeknapt en zo ook Cabrini Green. Het wordt een hip stadsdeel waar jonge kunstenaars zich vestigen in luxe villa’s. Zo ook een schilder, onze hoofdpersoon. Op zoek naar inspiratie stuit hij op het verhaal van de mysterieuze Candyman met de haak als hand. Hij denkt hier een mooie reeks schilderijen mee te kunnen maken, maar doordat hij de duistere details in zijn creaties verwerkt, wekt hij ondertussen ook iemand die beter niet gewekt had kunnen worden.

heb jij nog wat candy, man?

Candyman is geregisseerd door Nia DaCosta en het script komt van Jordan Peele en Win Rosenfeld. Hoofdrollen worden vertolkt door Yahya Abdul-Mateen II (Black Mirror, Us), Tony Todd (Candyman uit ’92), Teyonah Parris (WandaVision), Nathan Steward-Jarrett en Colman Domingo.

De trailer ziet er super spannend uit en heeft een dik Jordan Peele-sausje, lekker mysterieus en een hoge creepfactor. Heerlijk! Fijn ook dat de originele Candyman Tony Todd zijn rol weer oppakt, goed dat ze die weer aan de haak hebben geslagen. Durf jij het aan om 5 keer Candyman in de spiegel te zeggen? Ik heb de eerste versie toentertijd in de jaren 90 met de horrornight in de Zoetermeerse bioscoop gezien en tot op heden waag ik mij er niet aan, haha.

Candyman draait vanaf 26 augustus a.s. in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Hier is de nieuwe trailer Candyman (2021), 26 augustus in de bioscoop!”

 1. Ik lees nou net dat Candyman niet één man is, maar ‘een van velen’, waar Tony dus de eerste van was. Hij is dus niet de bad guy persé in deze (reboot?)
  Ben benieuwd!

  Beantwoorden
 2. Hé Sander, buiten je Games comfortzone aan het treden? 🙂 Gaat je goed af hoor.
  Ik heb wel zin in deze film. Fijn dat hij toch nog in de bios komt.

  BTW, hebben jullie A Quiet Place II, Spiral en The Conjuring 3 al gezien? En wat vonden jullie daar van?
  AQP2 vond ik een heel goed vervolg, Spiral was ik niet zo over te spreken, beetje weinig gore en nogal voorspelbaar en de nieuwe Conjuring ga ik dit weekend zien.

  Beantwoorden

Plaats een reactie