Nieuwe trailer Crabs ziet er alles behalve crap uit

Oké, wie zin heeft in een groot monsterfestijn hoeft niet verder te zoeken. Je wordt binnenkort getrakteerd op een over-de-top monsterfilm in de vorm van Crabs. Ter aankondiging hiervan is er deze week een trailer vrijgegeven die je hieronder kan zien.

over-de-top monsterfilm in de vorm van Crabs
Nou, dit is nog een kleintje dus…

Zoals je in de trailer al kan zien gaat het hier niet om je huis, tuin en keukenkrabbetjes. Die schattige, kleine beestjes die iedereen vroeger met een schepnet en emmertje wel eens aan de kustlijn heeft gevangen. Dit is formaat Chernobyl, ´Zombeavers meets Godzilla´ wordt de film ook wel liefkozend genoemd. Reuzenkrabben met trek die wraakgevoelens koesteren omdat wij massaal aan de waterlijn hun kleine broertjes en zusjes vangen, zeg maar.

In de film die geregisseerd is door Pierce Berolzheimer, zien we een stel door nucleaire proeven misvormde degenkrabben een slaperig stadje overvallen waar net toevallig promnight bezig is. Een bij elkaar geraapt clubje studenten en politieagenten zijn de enige redding om het stadje van de ondergang te redden. Deze mensen worden gespeeld door Dylan Riley Snyder, Jessica Morris, Robert Craighead, Allie Jennings, Bryce Durfee, en Chase Padgett.

Deze film is een ode aan films met practical effects zoals Gremlins en andere nostalgische films zoals Little Shop of Horrors, Piranha en Sharktopus. Dat betekend geen CGI. (yeah!) De trailer is hieronder te zien, net als de poster gemaakt door de Jurassic Park comic cover ontwerper Michael Golden.

Crabs! (2022) | Trailer | Dylan Riley Snyder | Jessica Morris | Robert Craighead | Allie Jennings
Crabs trailer
Crabs poster

Helaas heb ik nog geen releasedatum voor je, maar ik hou het zeker in de gaten. Hoe heb jij je krab het liefst, ook 20 meter hoog of liever toch in de salade?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Nieuwe trailer Crabs ziet er alles behalve crap uit”

  1. Ik ben absoluut geïnteresseerd. Hele leuke trailer. En praktische effecten! Laat maar komen.
    Is deze film bedoeld als bioscoop release of komt hij op een streamer?

    Beantwoorden

Plaats een reactie