Nieuwe trailer voor ‘The Dark Pictures: Little Hope’

Op 30 oktober verschijnt Little Hope, het nieuwe deel van The Dark Pictures Anthology. Dankzij BANDAI NAMCO mogen we deze game die dag op ons Twitch-kanaal streamen en dat gaan we in de coop-modus doen! Nog meer goed nieuws: er is een nieuwe trailer:

The Dark Pictures: Little Hope - Secrets & Premonitions Trailer - PS4/XB1/PC

Vier studenten en hun professor zitten vast in het schijnbaar verlaten stadje Little Hope, terwijl ze op zoek zijn naar een middel om te ontsnappen aan visioenen uit het verschrikkelijke verleden van de stad die hen vanuit de schaduw achtervolgen.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope speel je alleen of met je vrienden en maak keuzes in moeilijke dilemma’s die het lot van je personages zullen bepalen en ontgrendel enkele van de verborgen geheimen die je zullen helpen om het verhaal achter het stadje Little Hope te ontdekken. Ontgrendel bonus content die de details onthullen over de ontwikkeling van inclusief beelden van achter de schermen, interviews en exclusieve comic- en art-boeken!

The Dark Pictures: Little Hope - Shared Story Mode Gameplay - PS4/XB1/PC

Je nieuwsgierigheid en grondige verkenning worden beloond als je tijdens je reis mysterieuze pictures ontdekt die mogelijk de toekomst aan je voorspellen… Gebruik deze voorgevoelens verstandig om je te helpen een keuze te maken, want het leven van je personages kan ervan afhangen!

The Dark Pictures Anthology: Little Hope is vanaf 30 oktober 2020 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de PlayStation Store, de Xbox Games Store en op Steam. Krijg early access tot de Curator’s Cut – die nieuwe scenes toevoegt aan de Theatrical Cut – en kruip in de huid van verschillende personages, met allen hun nieuwe dilemma’s en uitkomsten.

Heb jij de eerste game The Dark Pictures – Man of Medan ook gespeeld? Ben je het eens met onze recensie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Nieuwe trailer voor ‘The Dark Pictures: Little Hope’”

Plaats een reactie