Nieuwe trailer van Halloween laat nog meer zien!


Gisteren werd een nieuwe poster onthuld voor de aankomende Halloween-film en de eerste reacties waren nogal.. gemixt.. De een vindt het mooi, de ander weer veel te simpel.
Alsof Universal de controverse al voelde aankomen gooide ze vandaag een nieuwe trailer online die zowaar bijna een hele scène bevat! In deze scene volgen wij de gemaskerde Michael Myers op Halloween botsen tegen een aantal kinderen. Ja, ja, ja. Dat zagen wij al in de eerste trailer maar nu vervolgd het beeld waarin Michael zijn zinnen zet op het eerste beste huis dat hij ziet. Hij is op zoek naar een wapen. Hij vind een hamer in het nabij gelegen schuurtje en dan… Nou, dat moeten jullie zelf maar even zien denk ik!

Frappant is wel dat Halloween zijn opwachting maakt op het Toronto filmfestival en waarschijnlijk vandaag of morgen al zal worden vertoond. Wij krijgen dus heel snel de eerste reacties !

Halloween - New Trailer [HD]

Nog altijd is de releasedatum van Halloween hier in Nederland geplant op 1 november. Wat wel een beetje klote is natuurlijk, in Amerika gaat de film al twee weken eerder al draaien. Gelukkig gaat Halloween vanaf 26 oktober in voorpremière, houd dus de Halloween-avonden in de bioscopen in de gaten. Zodra wij iets meer weten horen jullie dat van ons!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
5 jaren geleden

Ik ben erg bang dat dit een nogal bloedeloze film wordt. Er is ook geen Red Band trailer te vinden. Maar wel een R rating, dus er is nog hoop.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x