In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Wie klopt er aan in nieuwe trailer ‘Knock Knock’?

Knock KnockKeanu Reeves laat twee meiden schuilen voor de regen, terwijl zijn vrouw en kinderen een weekendje weg zijn. Het warme water van de douche is niet het enige waar de meiden heet van worden… Echter, die avond is geen opwarmertje wat komen gaat. Het is een home invasion-film van Eli Roth!

De twee bloedmooie dames die bij Keanu Reeves langskomen zijn Colleen Camp en Ana de Armas. Eli Roth schreef samen met Guillermo Amoedo en Nicolás López, om de film vervolgens zelf te regisseren. In februari zagen we de eerste teaser, vandaag is er de trailer! Dutch FilmWorks brengt ‘Knock Knock’ begin december naar de Nederlandse bioscopen.

KNOCK KNOCK Official Trailer (2015) Keanu Reeves Horror Movie [HD]

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//