Nieuwe trailer & poster voor The Mummy, 8 juni in de bios

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte die vanwege haar lust naar macht van haar leven werd beroofd, wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen.

Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters. Met andere woorden, The Mummy is het begin van een nieuwe reeks Universal Monsters.

The Mummy (HD trailer 2 NL)

Met in de hoofdrollen Tom Cruise (Mission: Impossible), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond), Annabelle Wallis (King Arthur, de tv-serie Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), Russell Crowe (Gladiator) en Marwan Kenzari (Ben-Hur). De film is gemaakt door regisseur en producent Alex Kurtzman.

Frank Mulder

In 2009 richtte Frank het online horrormagazine De Nachtvlinders op en zet zich in voor het genre.

Plaats een reactie