Nieuwe trailer [REC] 4: Apocalypse

De Amerikaanse distributeur van [REC] heeft een nieuwe trailer gemaakt voor het laatste deel in de Spaanse horrorreeks, en overtreft wat mij betreft de Spaanse trailer:

[REC] 4: Apocalypse - Trailer

poster-rec-4
Enkele uren zijn verstreken sinds de verschrikkelijke gebeurtenissen in het oude gebouw in Barcelona. Na een chaotisch begin besloot het leger in te grijpen en een elite soldaten naar binnen te sturen om een einde maken aan deze nachtmerrie. De missie is een succes; snel en precies.

Angela Vidal, de jonge tv-verslaggever die met de brandweerman enkele uren eerder het gebouw wist binnen te dringen, slaagt erin om het er levend uit te komen. Maar wat ze niet weet is dat ze het niet alleen heeft verlaten; ze draagt het zaad van de vreemde infectie. Angela wordt opgenomen in een tijdelijke zwaarbeveiligde quarantainevoorziening. Een perfecte locatie voor het virus om in al haar pracht herboren te worden. Het zal nieuwe en nog dodelijkere vormen aannemen om uiteindelijk haar ware aard te onthullen. De apocalyps is nog maar net begonnen…

[REC]4 heeft in Nederland al gedraaid met diverse Halloweennachten, maar is nog niet op DVD verschenen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sanderr
sanderr
8 jaren geleden

de eerste twee vond ik super eng door het camerawerk en ik moet zeggen dat, nu ze geswitched zijn, het toch nog wel vermakelijke films zijn

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x