Trailer voor [REC] 4: Apocalypse

rec-4

Dit jaar komt officieel het laatste deel in de Spaanse zombiereeks uit: [REC] 4: Apocalypse. Zijn voorganger [REC] 3 was een opvallende film; niet alleen vond er een slachting plaats op een Spaanse bruiloft, ook stapte men gedeeltelijk af van het ‘first person’-camerawerk zoals we van [REC] gewend zijn. Dit slotdeel lijkt aan de hand van de trailer weer terug te grijpen op haar oorsprong, qua filmstijl en verhaal

Angela Vidal, de verslaggeefster die veilig uit het geïnfecteerde gebouw van [REC] 1 & 2 is gekomen, blijkt toch sporen van het virus bij zich te dragen. Ze wordt in een militaire quarantaine opgenomen en zal na een paar dagen opniew gecontroleerd worden. Deze tijdelijke instelling is een oude olietanker die mijlen uit de kust voor anker ligt.

[REC]4 - OFFICIAL TEASER TRAILER 2 HD

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
9 jaren geleden

Ik word niet erg enthousiast van deze trailer. Ik dacht ook eigenlijk dat het idee voor deel vier was om er een globale epidemie van te maken (apocalyps dus).

Gorgal
Gorgal
9 jaren geleden

Ik had bij de subtitel ook epische gedachten en niet zo’n kleinschalige uitbraak op een schip. Maar tegelijk past het wel binnen het concept van kleine ruimtes dat de andere delen hebben gehad.

Nils Masselink
Nils Masselink
9 jaren geleden

Zeker wel!

Sander van den Berg
Sander van den Berg
9 jaren geleden

ja hoor, hiero!

Sander de Boer
Sander de Boer
9 jaren geleden

Nee!

Robert van den Brink
Robert van den Brink
9 jaren geleden

No thanks

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x