Nieuwe trailer voor The Grudge (2020) is een stukje gruwelijker

Vanaf 9 januari draait de nieuwe The Grudge in de Nederlandse bioscopen. Het wordt niet omschreven als reboot, remake of vervolg. De term ‘sidequel’ wordt genoemd; de film speelt zich tegelijkertijd af met de The Grudge uit 2004.

The Grudge - Exclusive Red Band Trailer (2020) Andrea Riseborough, Betty Gilpin

The Grudge 2020 gaat over een vervloekt huis in New York. Een jonge detective onderzoekt het huis, maar dat is niet zonder gevaar: iedereen die naar binnen gaat, zal sterven aan een gewelddadige dood. De detective moet niet alleen zichzelf, maar ook haar zoontje veilig zien te stellen voor de demonen die haar achterna zitten.

In de eerste trailer zagen we hoe het huis in de verkoop gaat en makelaar Peter Spencer (John Cho) langskomt, in deze trailer klopt rechercheur Muldoon (Andrea Riseborough) aan en treft ze een gehavende Faith Matheson (Lin Shaye) aan. Het verschil van deze trailer met de vorige is daarnaast ook de gore die we in januari moeten verwachten om het grote doek.

De cast bestaat onder andere uit Andrea Riseborough, Lin Shaye, Betty Gilpin, John Cho en William Sadler. En Nicolas Pesce is verantwoordelijk voor de regie.

Wat verwacht jij van deze ‘sidequel’ film?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manuela
Manuela
3 jaren geleden

Can’t wait!

Rob
Rob
3 jaren geleden

Ik had er eigenlijk weinig verwachtingen van, maar deze Red Band trailer ziet er toch wel weer gaaf uit.
Hopelijk krijgt hij ook echt een R rating en blijft de gore ook in de film.

Koen
Koen
3 jaren geleden

Lijkt me top, zeker meepikken (on big screen and/or with headphones). Rated R ?

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x