Update: De nieuwe trailer van World War Z

world-war-z-population

Op 4 juli komt de langverwachte verfilming uit van Max Brooks’ World War Z: An Oral History of the Zombie War, geregisseerd door Marc Forster en waarin de hoofdrol is weggelegd voor Brad Pitt. Verder spelen ook Mireille Enos, Eric West, Matthew Fox, David Morse en James Badge Dale mee. World War Z komt 4 juli in Nederland uit.Paramount liet gisteren op Facebook weten dat de tweede trailer morgen wordt gepubliceerd, maar ergens op de wereld is deze al gelekt. Dus kijk hem hieronder in lage kwaliteit:
Update: nu met de officiële versie in hoge kwaliteit:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De film draait om Gerry Lane (Brad Pitt), vertegenwoordiger/journalist van de Verenigde Naties, die de wereld afreist om overlevenden van deze ontluikende zombie-pandemie te redden. Er woedt een strijd tegen de klok om het groeiende leger aan zombies een halt toe te roepen, maar ze werpen hele legers en overheden zonder moeite omver en de mensheid dreigt te decimeren.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

9 gedachten over “Update: De nieuwe trailer van World War Z”

  1. Trailer ziet er goed uit, hoewel ik de stukjes met de geanimeerde zombies wat minder vind. Je ziet meteen dat ze niet realistisch bewegen. Ook blijf ik het jammer vinden dat ze het verhaal van het boek blijkbaar niet (al te nauw) volgen. Maar goed, ik ben (natuurlijk) toch erg benieuwd naar deze film en ik weet vrij zeker dat ik ‘m met veel plezier zal kijken.

    Beantwoorden
  2. Ben nog steeds niet overtuigd.. die hyperzombies doen t voor mij niet… begin zowiezo een beetje zombie moe te raken… the Walking Dead verveelt ook al stierlijk..

    Beantwoorden
  3. In die bioscoop kregen we deze trailer en al in de eerste minuut trilde mn zusje bijna van dr stoel (ze schrok). Ik denk dat ik haar maar meevraag naar deze film. Wordt het niet griezelen dan wordt het zeker lachen 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie