Update: De nieuwe trailer van World War Z

world-war-z-population

Op 4 juli komt de langverwachte verfilming uit van Max Brooks’ World War Z: An Oral History of the Zombie War, geregisseerd door Marc Forster en waarin de hoofdrol is weggelegd voor Brad Pitt. Verder spelen ook Mireille Enos, Eric West, Matthew Fox, David Morse en James Badge Dale mee. World War Z komt 4 juli in Nederland uit.Paramount liet gisteren op Facebook weten dat de tweede trailer morgen wordt gepubliceerd, maar ergens op de wereld is deze al gelekt. Dus kijk hem hieronder in lage kwaliteit:
Update: nu met de officiële versie in hoge kwaliteit:

World War Z 3d - trailer 2

De film draait om Gerry Lane (Brad Pitt), vertegenwoordiger/journalist van de Verenigde Naties, die de wereld afreist om overlevenden van deze ontluikende zombie-pandemie te redden. Er woedt een strijd tegen de klok om het groeiende leger aan zombies een halt toe te roepen, maar ze werpen hele legers en overheden zonder moeite omver en de mensheid dreigt te decimeren.

9 Reacties
 1. Sjors zegt

  Trailer ziet er goed uit, hoewel ik de stukjes met de geanimeerde zombies wat minder vind. Je ziet meteen dat ze niet realistisch bewegen. Ook blijf ik het jammer vinden dat ze het verhaal van het boek blijkbaar niet (al te nauw) volgen. Maar goed, ik ben (natuurlijk) toch erg benieuwd naar deze film en ik weet vrij zeker dat ik ‘m met veel plezier zal kijken.

 2. Jeroen zegt

  Wat Sjors zegt! Vreemd dat ik nauwelijks wat van het boek terug zie. Heb wel zin in deze film zeg, sjee.

 3. S. zegt

  Ben nog steeds niet overtuigd.. die hyperzombies doen t voor mij niet… begin zowiezo een beetje zombie moe te raken… the Walking Dead verveelt ook al stierlijk..

  1. Sjors zegt

   Haha, als je zombiemoe bent dan kun je deze film volgens mij beter gewoon helemaal niet kijken 😛

   1. S. zegt

    Denk ook niet dat ik dat ga doen 🙂 ..ik ga wel lekker wegkwijnen met een vhsje oude italiaanse brooddeegzombies 😀

  2. Frank Mulder zegt

   Bij The Walking Dead is volgens mij het geld op 😛

   1. S. zegt

    Daar lijkt ’t idd hard op… ze zijn echt de tijd aan ’t vol maken ..ben nu de comic aan t lezen (die heel tof is) en ze benutten overduidelijk niet hun bronmateriaal.. ik kijk dit seizoen nog wel uit.. maar ben bang dat ik daarna toch ga afhaken..

 4. Nils Masselink zegt

  Ik krijg een beetje het I Am Legend gevoel… CGI zombies… Jammer! Niet mijn film.

 5. Hanneke zegt

  In die bioscoop kregen we deze trailer en al in de eerste minuut trilde mn zusje bijna van dr stoel (ze schrok). Ik denk dat ik haar maar meevraag naar deze film. Wordt het niet griezelen dan wordt het zeker lachen 😉

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.