Nieuwe trailers voor Eli Roth’s horrorserie Hemlock Grove

Op 19 april gaat wereldwijd – d.w.z. overal waar Netflix actief is – het eerste seizoen van Hemlock Grove van start. Alle afleveringen zullen op die dag beschikbaar zijn voor de Netflix-abonnees. Omdat Netflix in meerdere landen actief is, zijn er naast de Amerikaanse trailer ook internationale versies gemaakt met telkens weer grotendeels andere beelden.

Hemlock Grove PosterHemlock Grove begint met de ontdekking van het verscheurde lijk van een jonge vrouw op de terreinen van de voormalige Godfrey-staalfabriek. De politie en de bewoners hebben hun eigen vermoeden wie de dader is. Sommigen denken dat de dader een ontsnapte man is uit de White Tower, het biotechnologisch onderzoekscentrum dat gerund wordt door de Godfrey-familie. Anderen verdenken dan weer de 17-jarige zigeunerjongen Peter, zeker wanneer Peter bij zijn klasgenoten opschept dat hij eigenlijk een weerwolf is. Tenslotte wordt ook de arrogante sociopaat Roman Godfrey verdacht. Zijn psyche zou aangetast zijn onder invloed van zijn moeder-controlefreak en zijn zus Shelley die aan een monsterlijke ziekte lijdt. Peter en Roman beseffen dat ze zullen moeten samenwerken om de dader zelf te vinden en zo hun onschuld te bewijzen. Maar tijdens hun zoektocht moeten ze de gruwelijke waarheid over zichzelf onder ogen te zien en ontdekken ze ook dat een klein, verlaten stadje als Hemlock Grove zijn eigen gruwelijke kant heeft.

Hemlock Grove wordt dan ook een serie die onderzoekt wat het betekent om een monster te zijn voor uw omgeving. En hoe je toch probeert een mens te worden en te blijven wanneer iedereen rondom u je als een monster beschouwt. Daarbij speelt deze donkere horrorreeks ook in op onze angsten, teleurstellingen, verwoestende relaties, … terwijl er geruchten de ronde doen dat er een weerwolf in de buurt van Hemlock Grove ronddwaalt.

Hemlock Grove is een reeks van Eli Roth en volgens de streamingdienst wordt het een sexy, meeslepend, emotioneel en bizar verhaal. Hoofdrollen zijn er voor Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgard (Simple Sam), Landon Liboiron (Terra Nova) en Dougray Scott (Mission Impossible II).

Helaas is bij ons Netflix niet actief en blijft het dus afwachten of een gewone zender de reeks wilt uitzenden.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Hemlock Grove: UK Trailer

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nieuwe trailers voor Eli Roth’s horrorserie Hemlock Grove”

Plaats een reactie