Officiële poster voor de nieuwe Ari Aster: Beau Is Afraid

Fan van Ari Aster films? Van zijn nieuwste film die momenteel in productie is, Beau Is Afraid, is de officiële poster onthuld. Lees hier wat we al weten over deze vier-urige horrorfilm!

Al meer dan 2 jaar geleden schreef ik erover: de volgende horrorfilm van bejubeld horrorregisseur Ari Aster (Hereditary en Midsommar) zal Beau Is Afraid heten. De werktitel was lange tijd Disappointment Boulevard, maar de werkelijke titel voorspelt iets bijzonders.

Wat in december 2020 namelijk al bekend was, is dat Ari Aster bij deze film een speelduur van maar liefst vier uur in gedachten heeft. Nog langer dan The Lord Of The Rings! De hoofdrolspeler was ook toen al bekendgemaakt: Joaquin Phoenix. Op de poster zien we zijn naam groot prijken, en meer: de jongen in pyjama die je met een vreemde, dromerige blik aanstaart vanaf de poster is duidelijk een jonge versie van de acteur. Hij is Beau, en Beau is bang. Maar waarom?

Ook dat werd in december 2020 medegedeeld: In Beau is Afraid gaat een angstige man terug naar zijn ouderlijk huis wanneer zijn moeder, met wie hij een moeizame relatie had, onder mysterieuze omstandigheden overlijdt. Tijdens zijn reis stuit hij op bovennatuurlijke dreigingen, om uiteindelijk een zorgwekkende ontdekking over zijn verleden te doen. Of dat nog actueel is? Dat is niet bekend.

Eerder was een Ari Aster short op YouTube te zien met de naam Beau, waarin een doodsbange man naar buiten wil, maar deuren ineens geen deurknop meer hebben en trappen oneindig dode hoekjes omgaan. Inmiddels is deze surrealistische video offline gehaald. Wellicht was het teveel een voorproefje van wat we gaan zien in Beau Is Afraid, die uitgebracht wordt door A24? Dat weten we pas wanneer de eerste teaser trailer uitkomt. Natuurlijk delen wij die met je!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie