Yes! De officiële trailer voor nieuwe American Horror Story seizoen 10: Double Feature

Na lang wachten is eindelijk de eerste officiële trailer van American Horror Story seizoen 10, Double Feature, uitgekomen. En bizar is -ie! Want wat hebben de oceaan, woestijn, vampieren en aliens met elkaar gemeen? Kijk de trailer hier!

In mijn eerdere bericht met 5 feiten over op handen zijnde nieuwe AHS seizoen, dat je hier kunt vinden, las je al dat de thema’s zee en zand zouden worden en er zowel oude vertrouwde gezichten als vers bloed te zien zal zijn. Hoewel we in deze officiële trailer geen cast zien, worden de eerste beloftes en sfeerbeelden waargemaakt. Maar het blijft mysterieus: worden de verhaallijnen over een woeste oceaan, droge woestijn, vampieren en aliens (en een kruising daarvan?!) met elkaar vervlochten, of blijven ze wel gescheiden?

AMERICAN HORROR STORY Season 10 Promo Trailer (2021) Sci-Fi Alien TV Series HD

We weten nu in ieder geval dat het eerste deel van het seizoen Red Tide zal heten, en om de zee gaat. Het tweede woestijn-deel heet Death Valley. 25 augustus gaat American Horror Story 10: Double Feature in premiére in de Verenigde Staten. Hopelijk kunnen wij dit nieuwe bizarre seizoen van Ryan Murphy dan ook snel bekijken via FOX of Disney+!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie