What’s a bad miracle? Officiële trailer van Jordan Peele’s NOPE!

bekijk de officiële NOPE trailer hier

De officiële trailer van Jordan Peele’s NOPE is eindelijk hier, en met meer dan 2 minuten wordt ons geduld beloond! Krijsende paarden, oplaaiende stofwolken en kleurige streamers in een bergkloof: wat is er aan de hand?

Ik schreef het al bij het artikel over de teaser trailer van NOPE: er hangt iets in de lucht, maar we weten pas meer na de Superbowl in Amerika. Daar zou namelijk de officiële trailer gepresenteerd worden. En met ruim 2 minuten begint de creepy pret bij De Nachtvlinders in HD kwaliteit. Check de trailer hieronder:

Wat we nu weten? Zo te zien staat een zwarte familie die in een eenzame bergkloof in Californië paarden fokt centraal. Een slecht wonder doemt op, en we zien hoe mens en dier krijsend door oplaaiende stofwolken de lucht in gezogen worden… en die vliegerstaart en donkere wolk? De oplettende kijker ziet hem zijn debuut maken, maar veel daarover is nog niet duidelijk. Zo kennen we Jordan Peele immers: mysterieus, politiek geëngageerd en met een ongetwijfeld verrassende wending, die bij de première 21 juli in de Nederlandse bioscoop pas onthuld zal worden!

Nope officiële trailer

NOPE herenigt Peele met Oscar-winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die wordt vergezeld door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en Oscar-genomineerde Steven Yeun (The Walking Dead, Okja) als getuigen van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking, daar in die zanderige kloof. Ren jij naar de bios 21 juli?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “What’s a bad miracle? Officiële trailer van Jordan Peele’s NOPE!”

  1. Jordan Peele begint een beetje de zwarte M. Night Shyamalan te worden qua films. Mysterieus met een verrassende wending. Get Out vond ik goed, Us al een stuk minder, en ik hoop dat hij niet zo een kwalitatief dal in duikt als MNS.
    Ik heb nog geen idee wat ik van deze film moet verwachten, maar uiteraard ga ik hem wel kijken als hij uit komt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie