Wat hangt daar in de lucht? Teaser trailer van Jordan Peele’s Nope!

jordan peele's movie Nope

Teaser trailer tijd! Jordan Peele, de regisseur van horrorfilms met een maatschappelijk-kritisch randje, licht weer een tipje van de sluier op over zijn nieuwste film Nope. Wát hangt daar in de lucht?

Vorig jaar vertelde ik je al wat we toen wisten over Nope: namelijk uit wie de cast zal bestaan (Peele-regular Daniel Kaluuya van Get Out en The Walking Dead’s fan favoriet Steven Yeun bijvoorbeeld), en dat de film met de onheilspellende, kermisachtige poster in juli 2022 uitkomt. Nu weten we dat het 22 juli wordt, en komt daar de teaser trailer bij! Het is wel een echte teaser, waarbij de hoofdrolspelers een donkere wolk boven het hoofd lijkt te hangen:

Universal Studios heeft nog altijd geen plotdetails over Nope onthuld. Maar die poster, met een vliegerstaart die uit een kleine donderwolk boven een woonplaats (of kermis?) wappert, prikkelt de fantasie! Is het een buitenaardse invasie of leeft er een kwaadaardig wezen in de wolken? Is “Nope” een acroniem voor een geheime overheidsinstantie, (Big Cloud Is Watching You), of moeten de hoofdrolspelers maken dat ze out nopen zodra het mysterie zich ontrafelt? En is er een relatie met zijn eerdere kritische films of niet? Vragen, vragen!

Volgende week maandag met de Amerikaanse Super Bowl komt de officiële volledige trailer uit, dan weten we hopelijk meer over die wolk, zijn bedoelingen en zijn staart. Waar denk jij dat Nope over gaat?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie