Officiële trailer The Last of Us-serie laat veel nieuw materiaal zien

Een paar maanden geleden moesten we het nog doen met een teaser trailer. Eindelijk is daar de volledige trailer van The Last of Us-seizoen 1, de live adoptie serie van het gelijknamige spel. Op de muziek van Aha’s Take On Me krijgen we onwijs veel nieuw beeldmateriaal voorgeschoteld van de serie van HBO. En oh boy, ziet dat er vet uit, of wat!?

The Last of Us
The Last of Us, helaas geldt dat niet voor de Clickers

De serie is geproduceerd door Craig Mazin (Chernobyl) en samen met Naughty Dog-baas Neil Druckmann is hij verantwoordelijk voor het verhaal. In een aantal afleveringen zien we de gebeurtenissen van het eerste spel, twintig jaar nadat de beschaving ten onder ging. Een van de overlevenden, Joël, wordt ingehuurd om een 14-jarig meisje uit de quarantaine zone te smokkelen. Dit meisje, Ellie, zou naar alle waarschijnlijkheid een geneesmiddel met haar meedragen die de infectie, die verantwoordelijk is voor de ondergang van de mensheid, kan bestrijden. Wat begint als klein klusje, mondt al snel uit in een hartverscheurendende overlevingstocht in een door de epidemie verscheurd Amerika.

The Last of Us is op 15 januari exclusief te zien op HBO Max. In de serie spelen onder andere Pedro Pascal (The Mandolorian) als Joël en Bella Ramsey (Game of Thrones) als Ellie. Gabriël Luna (Terminator: Dark Fate) speelt de broer van Joël. Andere acteurs die meespelen zijn: Storm Reid, Anna Torv, Jeffrey Pierce, Nick Offerman, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett en Con O’Neil.

The Last of Us | Official Trailer | Max
Trailer The Last of Us

Wat vind jij van de nieuwe beelden die HBO ons laat zien? Ben je al enthousiast geraakt, ook als je het spel niet kent of niet gespeeld hebt? Als fervent gamer moet ik zeggen dat het er behoorlijk goed uitziet en krijg ik flink kriebels om het spel weer te spelen. Een goed teken!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie