Officiële trailer V/H/S

Een half jaar geleden berichtten we al dat tijdens de vertoning van de film V/H/S op het Sundance Festival diverse kijkers onwel waren geworden. Nu is er eindelijk een officiële trailer waarop we zelf kunnen zien wat V/H/S voor ons in petto heeft en dat ziet er niet slecht uit.

Officiële trailer V/H/SDe officiële trailer van V/H/S ziet er veelbelovend uit

V/H/S is een zogenaamde found-footage-film. Een stel mislukkelingen wordt door een onbekend persoon ingehuurd om in te breken in een afgelegen huis; ze moeten een speciale videoband zien te bemachtigen. Terwijl ze het huis doorzoeken vinden ze een lijk, een lading oude televisies en een eindeloze voorraad VHS-banden. Niets bereidt ze voor op hetgeen ze op de banden zien…

Vijf regisseurs hebben aan V/H/S meegewerkt, alsmede het regisseurscollectief Radio Silence. Allen hebben een ‘found-footage’ segment voor hun rekening genomen; Ti West (The Inkeepers), David Bruckner (The Signal) en Adam Wingard (A Horrible Way To Die) zijn slechts enkele regisseurs. De film is voor ruim 1 miljoen dollar gekocht door Magnolia Pictures en wordt in theaters en via VoD uitgebracht. Het is nog niet duidelijk of V/H/S een Nederlandse release krijgt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “Officiële trailer V/H/S”

  1. Heb deze film pas gezien..het idee is leuk en sommige van de ”found footage” zijn het aanzien waard.,maar het is en blijft een onsamenhangend geheel. De afzonderlijke filmpjes hadden beter als een soort van ”Creepshow” achtig iets gebracht kunnen worden. Ook is het verhaal eromheen te ongeloofwaardig. Gasten breken in in een huis om ”een videoband” te stelen voor ”iemand” en krijgen daar dan heel veel geld voor.Er worden verder geen vragen gesteld en ook weten ze niet eens hoe die videoband eruit ziet of heet..’ze zullen het wel weten als ze hem vinden”. Ietwat teleurstellende film.

    Beantwoorden
  2. Onsamenhangend, soms te onduidelijk gefilmd (al is het een 1st person view film je moet als kijker wel kunnen zien wat er gebeurt). Als er een rode draad door de film had gelopen was het interessanter geweest. Bv Noroi

    Beantwoorden

Plaats een reactie