Officiële trailer V/H/S

Een half jaar geleden berichtten we al dat tijdens de vertoning van de film V/H/S op het Sundance Festival diverse kijkers onwel waren geworden. Nu is er eindelijk een officiële trailer waarop we zelf kunnen zien wat V/H/S voor ons in petto heeft en dat ziet er niet slecht uit.

Officiële trailer V/H/SDe officiële trailer van V/H/S ziet er veelbelovend uit

V/H/S is een zogenaamde found-footage-film. Een stel mislukkelingen wordt door een onbekend persoon ingehuurd om in te breken in een afgelegen huis; ze moeten een speciale videoband zien te bemachtigen. Terwijl ze het huis doorzoeken vinden ze een lijk, een lading oude televisies en een eindeloze voorraad VHS-banden. Niets bereidt ze voor op hetgeen ze op de banden zien…

Vijf regisseurs hebben aan V/H/S meegewerkt, alsmede het regisseurscollectief Radio Silence. Allen hebben een ‘found-footage’ segment voor hun rekening genomen; Ti West (The Inkeepers), David Bruckner (The Signal) en Adam Wingard (A Horrible Way To Die) zijn slechts enkele regisseurs. De film is voor ruim 1 miljoen dollar gekocht door Magnolia Pictures en wordt in theaters en via VoD uitgebracht. Het is nog niet duidelijk of V/H/S een Nederlandse release krijgt.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
8 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Korgie
Korgie
11 jaren geleden

Gaaf!
Hopelijk komt er inderdaad een Nederlandse release.

Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Het idee achter de film vind ik iig erg gaaf. Ben benieuwd naar de uitwerking.

Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Het idee achter de film spreekt me iig aan. Ik ben benieuwd naar de uitwerking.

remco
remco
11 jaren geleden

Vind het erg onsamenhangend. Beetje rommelig,waar gaat t nu in principe over, dat haal je niet uit de trailer!

jim
jim
11 jaren geleden

Heb deze film pas gezien..het idee is leuk en sommige van de ”found footage” zijn het aanzien waard.,maar het is en blijft een onsamenhangend geheel. De afzonderlijke filmpjes hadden beter als een soort van ”Creepshow” achtig iets gebracht kunnen worden. Ook is het verhaal eromheen te ongeloofwaardig. Gasten breken in in een huis om ”een videoband” te stelen voor ”iemand” en krijgen daar dan heel veel geld voor.Er worden verder geen vragen gesteld en ook weten ze niet eens hoe die videoband eruit ziet of heet..’ze zullen het wel weten als ze hem vinden”. Ietwat teleurstellende film.

Kenn
Kenn
10 jaren geleden

Film is wat onsamenhangend maar toch hou ik wel van dit soort films

Tom
Tom
10 jaren geleden

Onsamenhangend, soms te onduidelijk gefilmd (al is het een 1st person view film je moet als kijker wel kunnen zien wat er gebeurt). Als er een rode draad door de film had gelopen was het interessanter geweest. Bv Noroi

8
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x