ΩMEGA – nieuwe horrorproductie gestart in Zuid-Limburg

Limax Film Productions heeft een nieuwe Nederlandse thriller/griezel/horrorfilm aangekondigd: ΩMEGA

Familie Bartels is een gelukkig gezin met twee kinderen. Ze kopen een huis midden in het bos in Heerlen voor een bedrag van 1,1 miljoen euro. Rene Bartels de eerste dochter van het gezin leeft al haar eigen leven met haar vriend Marco maar komt wel geregeld thuis. Sanne Bartels die nog thuis woont voelt zich alleen en mist vrienden en vriendinnen, totdat ze Pascal ontmoet, Maar Pascal heeft een duister verleden en is al meerdere keren met justitie in aanraking geweest.

Het leven van familie Bartels is goed, tot vader zijn aannemersbedrijf failliet gaat dan gaat het snel achteruit met de financiën en zal het hele gezin snel hun leefstijl moeten veranderen. Dan neemt het verhaal plots een zeer vreemde wending. Maar komt dit door financiële redenen of zijn er andere dingen die er voor zorgen dat het gezin in zwaar weer terecht komt. De pastoor die het gezin helpt met zijn geloof helpt het gezin waar hij kan, maar in het gezin zal iemand moeten opstaan om samen met de pastoor het gezin te redden, want anders?

limax film productionsDeze film zal in ondersteuning van gemeente Heerlen en een groot aantal sponsoren opgenomen worden onder een professioneel team. Ook zijn er voor deze film een aantal bekende Nederlandse gevraagd een bijrol te gaan vertolken in deze film.

Regisseur: Patrick Haagmans.
Producent: Limax Film Productions
Cast: Peter Huizing, Jolijn van Dulken, Armin Scheuten, Kees-anne van Meelis, Ramon Klein. Maaike Kierkels, Megan Aerdts.

Limax Film Productions

De naam Limax Film Productions zegt je waarschijnlijk niks, het is de opvolger van Stichting VET-TV die eerder dit jaar de horrorfilm Harteloos afleverden. De opnames zijn inmiddels begonnen en de film moet in 2012 af zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “ΩMEGA – nieuwe horrorproductie gestart in Zuid-Limburg”

  1. aaaa ja die armin.ik zei het toch, we hebben de prijzen voor onze films aan jou te danken. dacht al dat je je de grote rol te wachten stond. zet’m op jongen.armin scheuten = big movies

    Beantwoorden

Plaats een reactie