Online multiplayer The Quarry vertraagd

the Quarry
The Quarry

Supermassive Games aankomende knaller The Quarry staat om de hoek. 10 juni is de geplande datum en die lijkt naar alle waarschijnlijkheid gehaald te worden. Ze hebben wel een ‘maar’, het online multiplayer gedeelte is uitgesteld naar de maand daarna.

Gelukkig is het geen onwijs lange uitstel, de multiplayer staat nu gepland op 8 juli. Op Twitter kwam Supermassive Games met een update waarin ze vertelden dat het spel zoals gepland gaat, maar dat ze nog wat meer tijd nodig hebben voor het gedeelte waarin je samen kan spelen over het internet. De singleplayer en de couch coöp zitten wel in de release op 10 juni, maar wil je samen met een vriend spelen die wat verder weg woont, dan zou je nog even moeten wachten tot 8 juli.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De reden voor dit uitstel is dat ze ‘de best mogelijke ervaring’ aan ons willen geven. Nou, dat kunnen we alleen maar toejuichen toch? Ondertussen hebben ze niet stilgezeten ook, want het spel blijkt maar liefst 186 verschillende eindes te hebben. Dat is weer smullen geblazen en zorgt er nu al voor dat de herspeelbaarheid hoog zal zijn. En mocht het spel onverhoopt toch te moeilijk zijn, dan hebben ze ook een zogeheten ‘moviemodus’ ingebouwd. Dan kan je naar het verhaal kijken zonder dat jij input hoeft te geven. Lekker onderuitgezakt op de bank met een bak popcorn, zeg maar.

the quarry
Lin Shaye

The Quarry verschijnt op 10 juni op PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Het spel is nu al te preorderen en dan krijg je een Horror History Visual Filter Pack, waarmee je jouw ervaring kan versieren met drie verschillende cinematografische visuele filters. Ben jij bekend met eerder werk van Supermassive Games zoals Untill Dawn of The Dark Pictures Anthology? Speel jij graag spellen waarin je naar een film zit te kijken of is het dan geen echt spel meer? Ik hoor graag wat je ervan denkt.

The Quarry | Official Gameplay Overview Trailer | 2K

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x