Bekijk de openingsscène van tv-serie ‘Outcast’

In Outcast volgen we Kyle Barnes, een man wiens geliefden sinds zijn kindertijd telkens weer door demonen bezeten lijken te zijn. Samen met dominee Anderson probeert hij de waarheid achter deze bovennatuurlijke manifestaties te zoeken en ook waarom hij bijzondere krachten lijkt te hebben.


De tv-serie Outcast zal volgend jaar op FOX in de Benelux te zien zijn en is gebaseerd op de comics van Robert Kirkman, de schrijver van The Walking Dead-comics. De regie van de eerste aflevering is in handen van Adam Wingard. Patrick Fugit neemt de hoofdrol van Kyle Barnes op zich, Philip Glenister verschijnt als dominee Anderson en Gabriel Bateman is een 8-jarige jongetje Joshua Austin, dat ook demonen ziet.
DEALS!
Eerste 7 films van Nightmare on Elmstreet voor slechts €14,99
7 films uit de Conjuring Universe voor slechts €26,99

outcast-fox-coverVerder zijn er rollen voor David Denman als politieagent Mark Holter en zwager van Kyle Barnes. Ook Lee Tergesen speelt een politieagent, nouja, voormalig dan. Hij heeft zijn vrouw vermoord en de doodstraf gekregen. Catherine Dent is Janet Anderson, de ex van dominee Anderson. Zijn obsessie voor duistere krachten bracht een einde aan hun huwelijk. Patricia MacCready wordt gespeeld door Melinda McGraw en is lid van de Light of God Baptist Church. Grace Zabriskie is Mildred, ook een kerkganger van Andersons kerk.
Het personage van acteur Brent Spiner is nog een mysterie, hij speelt de knappe en altijd blije Brent… maar niet alles is zoals het er uit ziet.

Deze trailer van Outcast is op de New York Comic Con vrijgegeven:

<Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ontvang elke week nieuws, tips en prijsvragen in jouw mailbox!

2 gedachten over “Bekijk de openingsscène van tv-serie ‘Outcast’”

Plaats een reactie