Opnames ‘Halloween Ends’ afgerond

De opnames voor het slot van de Halloween-trilogie van regisseur David Gordon Green zijn afgerond. Dit meldt producent Ryan Turek op zijn Instagram-pagina. Hierbij deelt hij een foto van de set. Turek schrijft erbij: “ Laatste opname-avond, afronding van de opnames van onze Halloween-trilogie. Ongelooflijke reis, geweldige cast en geweldige crew.” Natuurlijk gaat de film nu naar de montagetafel om 13 oktober 2022 onze bioscopen binnen te komen.

Halloween Ends zal zich 4 jaar afspelen na Halloween Kills. Dit liet David Gordon Green oktober vorig jaar weten. Hoewel er nog geen plot vrijgegeven is kunnen we er van uitgaan dat de film opbouwt naar het ultieme eindgevecht tussen Laurie Strode ( Jamie Lee Curtis) en Michael Myers (Nick Castle). Andere bekende gezichten die terugkeren zijn de kleindochter van Laurie; Allyson (Andi Matchiak) en voormalig oppaskind van Laurie; Lindsey Wallace (Kyle Richards). Wachten is nu op de eerste trailer die ons hopelijk laat snakken naar nog meer Michael Myers.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Opnames ‘Halloween Ends’ afgerond”

  1. Ik ben heel benieuwd of, en zo ja hoe, ze Michael Meyers nu eindelijk weten uit te schakelen.
    Tevens hoop ik dat het niveau van deze film gelijk is aan de eerst uit de trilogie. Halloween Kills vond ik helaas toch wat tegenvallen.

    Beantwoorden
    • Zelf ben ik inderdaad ook benieuwd hoe ze dit klusje gaan klaren. In het vorige deel hebben ze wel hun best gedaan in ieder geval. Hopelijk weten ze de trilogie waardig af te sluiten en is het niveau gelijk of beter aan het eerste deel.

      Beantwoorden

Plaats een reactie