Overlord geen Cloverfield-film, maar een Nazi-zombiefilm

Eerder schreven we over de nieuwe Overlord, waarbij we het een Cloverfield-film noemden. J.J. Abrams heeft nu tegenover Variety gemeld dat de film wel dit jaar in oktober uit komt, maar geen onderdeel is van de Cloverfield-reeks.

Overlord zal gaan over de Tweede Wereldoorlog en de geallieerden komen er achter dat de Nazi’s bovennatuurlijke krachten gebruiken om de oorlog in hun voordeel te beslechten. Op de avond voor D-Day wordt een peloton paratroopers in vijandig gebied gedropt. Als ze een door de Nazi’s bezet dorp naderen, leren ze al snel dat hier meer gebeurt dan wat men voor mogelijk hield. Er worden gruwelijke experimenten uitgevoerd en als snel zal men moeten vechten tegen nazi-zombies.

Overlord is geregisseerd door Julius Avery en er zijn rollen weggelegd voor Jovan Adepo (Fences), Wyatt Russell (Black Mirror), Jacob Anderson (Game of Thrones), Dominic Applewhite (The King’s Speech), Pilou Asbaek (Game of Thrones), Iain de Caestecker (Agents of S.H.I.E.L.D.), John Magaro (The Big Short), Mathilde Ollivier (The Misfortunes of Francois Jane) en Bokeem Woodbine (Fargo). De film komt waarschijnlijk 25 oktober in Nederland uit.

Maar als dit geen nieuwe Cloverfield-film is, komt er dan nog wel één? Ja, er wordt een vervolg op Cloverfield ontwikkeld, alleen zullen we daar nog wel wat langer op moeten wachten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Overlord geen Cloverfield-film, maar een Nazi-zombiefilm”

  1. “Als ze een door de Nazi’s bezet dorp naderen, leren ze al snel dat hier meer gebeurt dan wat men voor mogelijk hield. Er worden gruwelijke experimenten uitgevoerd en als snel zal men moeten vechten tegen nazi-zombies.” : Dat klinkt nogal als de plot van Frankensteins Army 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie