Oxenfree voor pc nu bijna for free

Naar aanleiding van de aankomende release van het spel Oxenfree II: Lost Signals is het eerste deel Oxenfree nu met 80% korting zo goed als ‘free’.

Oxenfree

Als er een nieuw deel komt van een spel, dan is het altijd leuk voor een ontwikkelaar om er aandacht voor te genereren. En hoe beter dat te doen door het eerste deel voor een appel en een ei in de Steam-winkel te koop te zetten. Oxenfree is voor maar liefst €1,63 te koop. De aanbieding duurt tot 19 juli.

Oxenfree

In Oxenfree kruipen spelers in de huid van Alex, een rebelse tiener die haar nieuwe stiefbroer Jonas meeneemt naar een nachtelijk feestje op een verlaten militair eiland. De nacht neemt een verschrikkelijke wending wanneer de vriendengroep ongewild een spookachtige kloof opent die voortkomt uit het cryptische verleden van het eiland. Spelers moeten elk aspect van Alex’ verhaal bepalen terwijl ze Edwards Island verkennen, vreemde gebeurtenissen, excentrieke leeftijdsgenoten, onheilspellende wezens en meer manoeuvreren om hun zielen te redden en de kloof die per ongeluk is ontstaan te dichten.

Oxenfree 2

Ondertussen volgt Oxenfree II: Lost Signals het verhaal van Riley Poverly, een milieu-onderzoekster die terugkeert naar haar geboorteplaats Camena om onderzoek te doen naar vreemde radiofrequentiesignalen die storingen veroorzaken in elektronische apparatuur. Ze ontdekt al snel een lange geschiedenis van spookachtige gebeurtenissen op het nabijgelegen Edwards Island en raakt verstrikt in een angstaanjagend, bovennatuurlijk mysterie.

Oxenfree 2: Lost Signals
Oxenfree 2: Lost Signals

Oxenfree staat hoog in ons aanzien; medeNachtvlinder Nick schreef er al lovend over in zijn Top 5 ‘Hidden Gems Indie Horror Games’ en wij kijken dan ook allemaal erg uit naar dit nieuwe deel. Dat is ook niet gek, als je de features ziet die het spel rijk is.

  • Een intelligent conversatiesysteem dat het verhaal en je relaties verandert op basis van elke beslissing;
  • Een uniek radiomechanisme waarmee Alex kan communiceren met mysterieuze spoken en de wereld kan manipuleren;
  • Meerdere mysteries te ontrafelen, verspreid over tientallen jaren en levens;
  • Geïnspireerd door weinig bekende gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog;
  • Met stemacteurs uit The Wolf Among Us, The Walking Dead, Borderlands en meer.
Tape 6 | Looping Back To OXENFREE

Oxenfree is verkrijgbaar voor PC, PS4, XBox One, Nintendo Switch en voor mobiele apparaten via Netflix Games. Oxenfree 2: Lost Signals komt 12 juli uit op PC, PS4 en 5, Nintendo Switch en Netflix Games.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie