Join the Jaeger Uprising – eerste teaser Pacific Rim 2

Het is 10 jaar na The Battle of the Breach (Pacific Rim 1) en men is de dreiging van de Kaiju nog niet vergeten. Het ooit zo verguiste Jaeger-programma is na de overwinning op de Kaiju nieuw leven ingeblazen en de PPDC zoekt nieuwe Jager-piloten.

Join the Jaeger Uprising

Deze omschrijving en de teaser lijken nog maar een inleiding op Pacific Rim 2. Dat, en de officiele titel: Pacific Rim: Uprising. In de teaser lijkt het alsof het voornamelijk draait om de Jaegers die met slechts één piloot zijn te bedienen. De volgende stap in het Pan Pacific Defense Corps Mark VI Jaeger Program, noemen ze het.

Pacific Rim-regisseur Guillermo del Toro is nu betrokken als producent, Steven S. DeKnight heeft de regie op zich genomen en wordt bij het script geholpen door Emily Carmichael, Kira Snyder en T.S. Nowlin. Uit de originele film keren acteurs Rinko Kikuchi, Charlie Day en Burn Gorman terug, terwijl John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny en Jing Tian ook een rol hebben in Pacific Rim: Uprising.

Pacific Rim 2: Uprising verschijnt rond 23 februari 2018 in de bioscoop.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Pacific Rim was heel vet. Dus ik ben ook heel benieuwd naar dit vervolg.
Ik hoop dat deze film in die sferen blijft en dat het niet een “Michael Bay Transformers” spektakel gaat worden.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x