Paranormal Activity 3 aangekondigd voor oktober 2011

Ik had het als voorspeld in de recensie van Paranormal Activity 2, er komt een derde deel in deze paranormale filmserie. Paramount en producer Oren Peli kondigden aan dat Paranormal Activity 3 op 21 oktober in de Amerikaanse bioscopen zal gaan draaien.

Het tweede deel roept nog veel meer vragen op dan het origineel, er worden overduidelijk aanknopingspunten gegeven naar gebeurtenissen in de jeugd van Katie en Kristi en ook de overgrootmoeder van de twee, die vermoedelijk het pact met een duivel heeft gesloten.

paranormal activity 3

Paranormal Activity 1 en 2 brachten $193 en $165 miljoen op en het is dus niet verwonderlijk dat Paramount het aandurft om een derde deel te financieren.

Wie er naast producer Oren Peli nog meer zullen terugkomen voor de horrorfilm Paranormal Activity 3 is niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Ze gaan toch niet nóg eens hetzelfde truukje doen? Of ditmaal op super 8mm terwijl het zich afspeelt in de jaren zestig of zeventig?

Jaimy
Jaimy
12 jaren geleden

Uitmelken is begonnen?

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

‘k Moet den “2” nog zien… Zolang het kwalitatief genietbaar blijft, mogen ze van films een euh serie maken. Saw doet dat niet slecht, maar begint vergezocht te worden. Ik vind nu persoonlijk dat men achter een filmtitel niet te ver moet gaan in het nummeren of steeds binnen dezelfde familie moet blijven…

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Super : D !!!

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x