Paranormal Activity 3 aangekondigd voor oktober 2011

Ik had het als voorspeld in de recensie van Paranormal Activity 2, er komt een derde deel in deze paranormale filmserie. Paramount en producer Oren Peli kondigden aan dat Paranormal Activity 3 op 21 oktober in de Amerikaanse bioscopen zal gaan draaien.

Het tweede deel roept nog veel meer vragen op dan het origineel, er worden overduidelijk aanknopingspunten gegeven naar gebeurtenissen in de jeugd van Katie en Kristi en ook de overgrootmoeder van de twee, die vermoedelijk het pact met een duivel heeft gesloten.

paranormal activity 3

Paranormal Activity 1 en 2 brachten $193 en $165 miljoen op en het is dus niet verwonderlijk dat Paramount het aandurft om een derde deel te financieren.

Wie er naast producer Oren Peli nog meer zullen terugkomen voor de horrorfilm Paranormal Activity 3 is niet bekend.


Lees meer over , of geef hieronder je mening.
6 Reacties
 1. Gorgal zegt

  Ze gaan toch niet nóg eens hetzelfde truukje doen? Of ditmaal op super 8mm terwijl het zich afspeelt in de jaren zestig of zeventig?

 2. Jaimy zegt

  Uitmelken is begonnen?

 3. Tommy zegt

  ‘k Moet den “2” nog zien… Zolang het kwalitatief genietbaar blijft, mogen ze van films een euh serie maken. Saw doet dat niet slecht, maar begint vergezocht te worden. Ik vind nu persoonlijk dat men achter een filmtitel niet te ver moet gaan in het nummeren of steeds binnen dezelfde familie moet blijven…

 4. Frank zegt

  Ik ben heel benieuwd welke kant ze opgaan met dit verhaal. Ik gok dit:

  Een cameraploeg/journalist die meegaat met de politie op de crimescene, zou bijvoorbeeld kunnen.
  Ze, die journalist is ongetwijfeld een vrouw, zou dan misschien ook nog onderzoek kunnen doen en dan de geschiedenis induiken.

 5. Tommy zegt

  Super : D !!!

 6. Frank zegt

  Een fake-trailer.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.