Paranormal Activity 3 aangekondigd voor oktober 2011

Ik had het als voorspeld in de recensie van Paranormal Activity 2, er komt een derde deel in deze paranormale filmserie. Paramount en producer Oren Peli kondigden aan dat Paranormal Activity 3 op 21 oktober in de Amerikaanse bioscopen zal gaan draaien.

Het tweede deel roept nog veel meer vragen op dan het origineel, er worden overduidelijk aanknopingspunten gegeven naar gebeurtenissen in de jeugd van Katie en Kristi en ook de overgrootmoeder van de twee, die vermoedelijk het pact met een duivel heeft gesloten.

paranormal activity 3

Paranormal Activity 1 en 2 brachten $193 en $165 miljoen op en het is dus niet verwonderlijk dat Paramount het aandurft om een derde deel te financieren.

Wie er naast producer Oren Peli nog meer zullen terugkomen voor de horrorfilm Paranormal Activity 3 is niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Paranormal Activity 3 aangekondigd voor oktober 2011”

  1. ‘k Moet den “2” nog zien… Zolang het kwalitatief genietbaar blijft, mogen ze van films een euh serie maken. Saw doet dat niet slecht, maar begint vergezocht te worden. Ik vind nu persoonlijk dat men achter een filmtitel niet te ver moet gaan in het nummeren of steeds binnen dezelfde familie moet blijven…

    Beantwoorden
  2. Ik ben heel benieuwd welke kant ze opgaan met dit verhaal. Ik gok dit:

    Een cameraploeg/journalist die meegaat met de politie op de crimescene, zou bijvoorbeeld kunnen.
    Ze, die journalist is ongetwijfeld een vrouw, zou dan misschien ook nog onderzoek kunnen doen en dan de geschiedenis induiken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie