Parasite Eve: The 3rd Birthday trailer, volgend jaar op PSP

Parasite Eve 1 en 2 verschenen tien jaar terug op het eerste PlayStation model, uitgever Square Enix is van plan om binnenkort de derde verjaardag van Parasite Eve te vieren: The 3rd Birthday. Deze twee survivalhorror roleplayinggames waren op een Japans boek gebaseerd en spelen zich af in Noord-Amerika waar parasieten de wereld willen overnemen.

The 3rd Birthday begint op kerstavond 2012 in New York. De 35-jarige Aya en de andere leden van het CTI-team worden opgeroepen omdat er een grootschalige verspreiding is van wezens die bekend staan als de Twisted. Heel veel is er nog niet bekend over het plot, maar het lijkt er op dat Aya er wordt ingeluisd door een andere organisatie en flink zal worden tegengewerkt om haar opdracht voor het CTI-team uit te voeren.

Parasite Eve 3rd Birthday Opening

Waar de eerste twee delen nog een flinke rpg invloed hadden, ligt de nadruk bij The 3rd Birthday op actie. Misschien is deze verandering dan ook de reden waarom het spel geen Parasite Eve: The 3rd Birthday gaat heten, maar slechts The 3rd Birthday. Het spel verschijnt december dit jaar op de PlayStation Portable in Japan en zal in het voorjaar ook in Amerika en Europa op de PSP uitkomen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Parasite Eve: The 3rd Birthday trailer, volgend jaar op PSP”

Plaats een reactie