Patrick Wilson regisseert Insidious 5!

Wat hebben The Conjuring en Insidious, naast het feit dat ze beide over geesten gaan, met elkaar gemeen? Juist ja! Patrick Wilson. De Amerikaanse acteur heeft de afgelopen jaren in twee van de bekendste horrorfilmreeksen gespeeld en hier is hij nog niet klaar mee. Er is aangekondigd dat er (wederom) een vervolg op Insidious zal komen en dat niemand minder dan Wilson zelf deze film zal gaan regisseren.

De vier voorgaande Insidious-films hebben maar liefst al een half miljard dollar in de bioscopen opgeleverd, dus het is niet gek dat er wederom een verhaal in dit universum op het grote scherm zal verschijnen. Leigh Whannell, schrijver van de vier eerste delen en regisseur van The Invisible Man, heeft het verhaal geschreven voor Insidious 5 en Scott Teems, die ook het script van Halloween Kills schreef, heeft van dat verhaal een scenario gemaakt.

Insidious 5 zal zich afspelen tien jaar na het laatste deel, rond de tijd dat Dalton (Ty Simpkens), de zoon van Josh (Wilson) en Renai (Rose Byrne), naar de universiteit zal gaan. Verder zijn er nog geen details bekend gemaakt. Naast Whannell zal ook horrormeester James Wan de film gaan produceren.

Dit nieuws is bekend gemaakt op BlumFest 2020, een digitale conventie voor alle horrorfilms van het bekende netwerk Blumhouse. Reken er maar op dat er komende tijd nog meer nieuwtjes bekend gemaakt zullen worden!

Kijk jij uit Insidious 5? Heb jij vertrouwen in Patrick Wilson als regisseur?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nick Vossen
3 jaren geleden

Die laatste screenshot van het shot in de slaapkamer blijft zó goed! Ik denk dat Patrick Wilson wel genoeg tijd heeft gespendeerd op de sets van- en met de neus in de scripts van de Insidious en Conjuring films om dit succesvol te maken!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x