De James Wan top 5

Deze week is het tijd voor niemand minder dan James Wan!

Trailer voor Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key draait vanaf 12 januari in de bioscopen. Het is het vierde deel uit de populaire Insidious-filmreeks, kijk de trailer:

The man who can’t breathe / The man who lives in the vents / I heard him saying your name last night / I heard him in your room while you were gone / He’s standing in there right now / Standing in your room

Teaser poster voor Insidious 3

Rond mei 2015 zal Insidious 3 in de bioscopen te zien zijn en de eerste details komen langszaam naar buiten. Zo is er deze bijzondere teaserposter.

Ravage in Insidious

Insidious 3 aangekondigd

Na het succesvolle Amerikaanse opening van Insidious: Chapter 2, hebben de producenten besloten om een derde Insidious film te produceren.

Insidious 2 bevestigd!

Leigh Whannell wordt wederom verantwoordelijk voor het verhaal en script, James Wan zal terugkeren als regisseur voor Insidious 2

Bezeten objecten

Top 5: Bezeten objecten uit horrorfilms

Insidious: It’s not the house that’s haunted. Maar wat dan wel? Wij vonden 5 objecten in horrorfilms waarvoor je zeker moet uitkijken.

Insidious trailer: What is it?

De horrorfilm Insidious komt van James Wan, regisseur en schrijver van de eerste SAW-film en zal 16 juni in de bioscoop te zien zijn.

//