Horror 2.0 – Er staan grote updates voor ‘Phasmophobia’ te wachten

Het is een mooie tijd voor alle computer ghost hunters. Na het nieuw aangekondigde en veelbelovende Ghost Hunters Corp staat Phasmophobia ook nog eens flink wat updates te wachten. De ontwikkelaar, die de updates bijna een jaar lang in zijn eentje op zijn schouders droeg, heeft hulp ingeschakeld. Op het openbare Trello bord kunnen we zien dat er grote nieuwe plannen zijn voor de game. Hieronder even de coolste dingen die op de planning staan en waar we echt naar uitkijken:

Waar nu aan gewerkt wordt:

  • Progression overhaul (onder andere de manier waarop objectives, equipment vergaren en levelen werkt gaat op de schop.)
  • Difficulty rework (moeilijkheidsgraad gaat aangepast worden en er komen mogelijk verschillende optionele modifiers om ervaren spelers een leuke uitdaging te bieden

Wat we mogen verwachten in de (nabije) toekomst:

  • Meer content (nieuwe levels, soorten ghosts, equipment en maps)
  • Een core systeem overhaul (update van main menu en user interace)
  • Horror 2.0 (een gigantische overhaul zodat Phasmophobia nóg creepier wordt: Nieuwe ghost events, hallucinaties, nieuwe death animations en death rooms en een overhaul van het sound design.)

Phasmophobia was voor velen echt een sleeper hit en werd gigantisch populair. De mix van uiterst goede sounddesign met de immersieve en innovatieve implementatie van de microfoon en de eigen stem van de speler is echt geniaal, dus alle updates zijn zeker welkom.

Heb jij weer zin om Phasmo te spelen? En kijk je uit naar Ghost Hunters Corp? Laat het ons weten!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sander
2 jaren geleden

Ik kijk hier zeker naar uit! De kleine update van laatst heeft het spel weer wat moeilijker gemaakt, maar de overhaul is zeker tof! Een soort van prestige level systeem zoals we kennen van Call of Duty, tot level 50 (weten ze nog niet zeker) en dan resetten en overnieuw beginnen, elk spook wat een eigen signature heeft. Kom maar op, haha. Ik speel de laatste tijd niets anders. Tot vrijdag dan, dan komt Ghost Hunters Corp uit 🙂

Sander van den Berg
2 jaren geleden
Antwoord aan  Nick Vossen

Oh leuk! misschien kunnen we samen wat streamen op DeNachtvlinders Twitch? Moeten we Frank even lief aankijken of we de sleutel van het Twitch-hok mogen. Oh wacht, die heb ik 😀

Sander
2 jaren geleden

Tip: voor leuke content en tips and tricks kan ik Insym en Nuzzgard aanraden op zowel YouTube als Twitch.

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x