Phasmophobia krijg Halloween-update

heeft u soms iets verdachts gezien?

Spookseizoen heeft het maar druk met de voorbereidingen. Waar ik laatst nog schreef over een update voor free to play battle royale Bloodhunt, maakt ook Phasmophobia zich klaar voor Halloween met een aanstaande update.

De sensatie van vorig jaar die jou samen met drie andere vrienden op een hele spannende manier op onderzoek stuurt om erachter te komen welke entiteit een locatie teistert, krijgt zeer binnenkort weer een update. En dit keer staat de update in het teken van, hoe kan het ook anders, Halloween. Er is nog geen officiële aankondiging geweest van Kinetic Games, maar op hun openbare Trello-bord kan je lezen dat ze bezig zijn met een update hieromtrent. Een kaart in de ‘mee bezig’ sectie geeft dit aan.

Phasmophobia krijgt nog meer spoken

Als je die kaart opent zie je een aantal dingen staan;

  • Nightmare difficulty- De naam zegt het al, een moeilijkere spelmodus. Wat dit precies inhoud weten we (nog) niet
  • 2 new ghosts- (Weer) twee nieuwe spoken om te ontdekken. Daar was laatst al een teaser plaatje over gedeeld, zie de foto’s hieronder
  • twee dingen die ‘redacted’ zijn en dus binnenkort kenbaar worden gemaakt en daaronder de opmerking dat er nog meer aan zit te komen
teaser over de nieuwe spoken
nog een teaser van het andere spook

Ze houden ons nog redelijk in het duister dus. En net als in het spel gaat daar mijn geestelijke gezondheid drastisch door omlaag. Overbodig te zeggen dat ik heel erg uitkijk naar deze update! Op Reddit zijn ze al druk aan het speculeren en het leuke is dat een van de ontwikkelaars Corey daarop reageert met een ‘nope, nope, nope, keep guessing’. We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Persoonlijk zou ik het leuk vinden als er nog wat kleinere mappen bij komen. Zodra de update er is, of er meer info bekend wordt gemaakt, lees je dat uiteraard hier. Phasmophobia is nu te spelen op PC en te vinden in Steam Early Access. Als je zin hebt om eens een potje te spelen, laat het weten in de comments of in onze Discord.

Phasmophobia - Official Announcement Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie